Fotbal intern

Franco Foda, selecționerul Austriei, mulțumit de tragerea la sorți: ”Este o grupă foarte echilibrată”

30.11.2019 | 22:57
Franco Foda selectionerul Austriei multumit de tragerea la sorti Este o grupa foarte echilibrata
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a Austriei, Franco Foda, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți a grupelor de la Campionatul European din 2020 în care ar putea întâlni și reprezentativa României. Tehnicianul este încântat și de faptul că va juca două meciuri pe Arena Națională din București.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,00 este cota pentru ”România câștigă Grupa A a barajului pentru Euro 2020”. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Franco Foda, selecționerul Austriei, mulțumit de tragerea la sorți: ”Este excelent și pentru suporterii noștri”

”Olanda este favorită absolută, un adversar extrem de puternic. În rest, grupa este una foarte echilibrată. Va trebui să așteptăm până la sfârșitul lui martie, pentru a afla numele ultimului adversar, dar sunt foarte mulțumit cu tragerea la sorți”, a declarat selecționerul Austriei, Franco Foda, după tragerea la sorți.

”Sunt mulțumit și pentru că nu vom călători prea mult, traseele nefiind deloc complicate. Știm că vom juca o dată la Amsterdam și de două ori la București, ceea ce este excelent și pentru suporterii noștri”, a mai spus Franco Foda, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

”Ne vom stabili cantonamentul în Austria”

”Și pentru noi, ca echipă, este bine pentru că, cel mai probabil, ne vom stabili cantonamentul în Austria. Rapid vom putea ajunge și la Amsterdam, și la București, așa că grupa este foarte bună și din acest punct de vedere”, a încheiat selecționerul Austriei.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

Tags: