Sport

Fratele şi agentul lui Marcus Rashford, arestat în SUA pentru violenţă înainte de FC Copenhaga – Manchester United 4-3

Marcus Rashford a fost eliminat în meciul FC Copenhaga - Manchester United 4-3, iar fratele său Dane a fost arestat în SUA pentru violență domestică.
09.11.2023 | 11:00
Marcus Rashford a fost eliminat în meciul FC Copenhaga - Manchester United 4-3, iar fratele său Dane a fost arestat în SUA pentru violență domestică. Sursă foto: dailymail.co.uk
ADVERTISEMENT

Internaționalul englez a văzut cartonașul roșu în prima repriză a partidei din Danemarca după o intrare extrem de dură. Eliminarea sa a schimbat datele jocului și ”diavolii roșii” au pierdut în cele din urmă jocul și riscă să rateze calificarea în optimile Champions League.

A fost arestat fratele lui Marcus Rashford

Prostia din întâlnirea FC Copenhaga – Manchester United 4-3 și faptul că nu își va mai putea ajuta echipa în faza grupelor Champions League nu sunt singurele probleme ale lui Marcus Rashford. Presa engleză a scris că fratele său, Dane, a fost arestat în SUA.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Mail, în vârstă de 31 de ani, Dane este director al firmei DN May Sports Management, care îl listează pe Marcus Rashford drept client, deși atacantul este condus direct de un alt frate al său, Dwaine Maynard.

Dane Rashford a fost arestat la 20 octombrie, la Miami, pentru agresiune, dar acuzația a fost înregistrată abia 4 zile mai târziu și a constat în violență domestică. Fratelui fotbalistului de la Manchester United i s-a stabilit o cauțiune de 1.500 de dolari.

ADVERTISEMENT

Conform poliției din Miami, cauțiunea lui Dane a fost plătită de sora sa Chantelle Maynard la o săptămână după arestare. De asemenea, i s-a emis un ordin prin care i s-a interzis contactul cu presupusa victimă înainte de judecarea cazului.

Fratele lui Rashford trebuie să apară în fața instanței

Fratele lui Marcus Rashford nu mai este în închisoare, dar urmează să apară în fața instanței pentru o audiere pe 27 noiembrie. Daysi Vega-Mendez, procurorul adjunct al comitatului Miami Dade, a recunoscut că nu știe nimeni dacă Dane se mai află încă în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

”Cazul este încă activ, momentan nu am reușit să avem contact cu victima. Biroul nostru încearcă să obțină de la Ambasada Marii Britanii permisiunea de a vorbi cu victima. Nu știm sigur dacă sunt încă în Statele Unite sau dacă au părăsit țara.

Am înțeles că erau în vacanță. Din punct de vedere tehnic, odată ce ai fost reținut și urmează să apari în fața instanței nu ai voie să părăsești țara”, a declarat Daysi Vega-Mendez.

ADVERTISEMENT

Marcus Rashford, care a fost pus la zid de presa engleză pentru eliminarea de la Copenhaga, a crescut în zona Wythenshawe din Manchester alături de frații săi Dwaine, Dane și surorile Chantelle și Claire. Starul lui Manchester United mai are și o soră vitregă pe nume Tamara.

ADVERTISEMENT