Sport

Fratele lui Radu Drăgușin, în lacrimi la debutul acestuia la Tottenham: ”M-a prins fix când simțeam”

Radu Drăgușin și-a făcut debutul la Tottenham, iar momentul intrării pe teren a fost trăit la mare intensitate de fratele său mai mare.
15.01.2024 | 14:35
Fratele lui Radu Dragusin in lacrimi la debutul acestuia la Tottenham Ma prins fix cand simteam
Radu Drăgușin și-a făcut debutul la Tottenham, iar momentul intrării pe teren a fost trăit la mare intensitate de fratele său mai mare. Sursă foto: captură video Instagram @al3x.dragusin
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a jucat 11 minute în remiza de pe Old Trafford cu Manchester United, dar a fost de ajuns să-i convingă pe fanii lui Spurs de calitățile pe care le are. De altfel, aceștia l-au comparat cu olandezul Virgil van Dijk, stoperul lui Liverpool.

Debutul la Tottenham al lui Radu Drăgușin la Tottenham l-a emoționat pe fratele acestuia

Momentul debutului lui Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham a fost trăit la cote înalte de întreaga sa familie. Alex, fratele mai mare al fotbalistului, a postat pe rețelele de socializare o filmare în care este surprins cu lacrimi în ochi când fundașul intră pe teren la partida cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Videoclipul făcut într-un local îl arată pe fratele internaționalului român extrem de emoționat în momentul în care Radu îți face debutul în Premier League. ”Mă tot întreabă lumea ‘Ce simți, Alex?’. M-a prins Luca fix când simțeam”, a scris Alex Drăguşin în postarea cu filmulețul făcută în mediul online.

Fratele mai mare al fotbalistului lui Tottenham administrează restaurantul deținut de familia Drăgușin. Localul din complexul Greenfield Plaza din Băneasa este unul de tip fast-food cu preparate grecești.

ADVERTISEMENT

Și sora lui Radu Drăgușin, Meira, a ținut să marcheze momentul debutului lui Radu la Tottenham. La scurt timp după ce acesta a intrat pe teren, ea a postat un story pe Instagram cu mesajul ”Momentul pe care l-am așteptat toți!”

Florin Manea a sărit în apărarea lui Drăgușin

Radu Drăgușin a intrat abia pe finalul întâlnirii Manchester United – Tottenham 2-2, dar fanii gazdelor au cerut ca el să fie trimis pe teren încă de la pauză. Debutul ar fi putut fi stricat la ultima fază a jocului, atunci când Scott McTominay a ratat o ocazie uriașă pentru ”diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

Faza a creat discuții aprinse pe rețelele de socializare, iar Drăgușin a fost în mijlocul lor. Unii consideră că fundașul român ar fi trebuie să-l marcheze pe mijlocașul scoțian al lui United, în timp ce alții îl apară și spun că s-a apărat bine când a plecat după Rasmus Hojlund.

În discuții s-a implicat și Florin Manea, agentul jucătorului ajuns doar de câteva zile la Tottenham. ”Trebuie să iei omul din fața ta. În spate, ăla (n.r. – Udogie) trebuia să strângă”, este părerea impresarului. În schimb, publicația Daily Mail a scris: ”Drăgușin a fost neputincinos, nu a putut interveni în ultimul minut al prelungirilor, când United putea câștiga meciul”.

ADVERTISEMENT

În cele 11 minute, Drăgușin a reușit o intercepție și a avut o ieșire din apărare cu mingea la picior. El a avut 10 atingeri ale balonului, iar raportul paselor reușite este unul impresionant pentru un tânăr de 21 de ani la debutul în Premier League, 8 din 8.

ADVERTISEMENT