Sport

FRF, gafă de proporții în privința CSA Steaua. Fanii ”roș-albaștrilor” au luat foc: „Își bat joc de noi”. Prima reacție a clubului din Ghencea. Update

FRF a făcut o gafă uriașă cu privire la CSA Steaua, iar ultrașii formației din Liga 2 au avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare.
27.03.2024 | 21:10
FRF gafa de proportii in privinta CSA Steaua Fanii rosalbastrilor au luat foc Isi bat joc de noi Prima reactie a clubului din Ghencea Update
FRF a făcut o gafă uriașă cu privire la CSA Steaua, iar ultrașii formației din Liga 2 au avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare. Sursă foto: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
27-03-2024
19:09

Comunicatul emis de CSA Steaua după gafa făcută de FRF

După ce FRF a făcut o gafă uriașă, greșind numele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, oficialii clubului din Ghencea au emis un comunicat oficial prin cer să fie numiți ”Steaua București”.

”Puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!

O nouă mărturie a Federației Române de Fotbal că nu respectă STEAUA și pe suporterii steliști.

După ce am fost judecați de către comisiile federației cu altă unitate de măsură față de alte cluburi, în spețe identice, avem parte de o nouă dovadă de ”profesionalism” din partea Comisiei de Disciplină și Etică, din cadrul FRF. În tabelul cu lista sancțiunilor hotărâte pentru meciurile de seniori aflate pe rol în ședința din 20 martie 2024, publicat pe site-ul oficial al federației, în dreptul clubului nostru apare denumirea „CSA Steaua Armatei”.

Le reamintim tuturor, inclusiv angajaților FRF, că denumirea oficială a clubului nostru este Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Sperăm că este o greșeală de tehnoredactare și că federația nu a început să practice tehnici folosite, aproape în fiecare zi, de mass-media din România pentru a induce în eroare fanii că ar exista mai multe echipe cu numele de Steaua.

Este o singură echipă Steaua București și oricât ați încerca, nu puteți nega realitatea.

Solicităm Federației Române de Fotbal să ia măsuri, cât se poate de rapid, pentru a corecta numele echipei noastre, și că vă fie mai ușor pe viitor și pentru a nu se mai crea probleme, puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!”, se arată în comunicatul clubului ”roș-albastru”.

 

”Roș-albaștrii” sunt blocați pentru al treilea sezon consecutiv în eșalonul secund din cauza formei de organizare. În plus, denumirea pe care conducătorii clubului au rezervat-o pentru o eventuală promovare în SuperLiga a expirat.

Gafă uluitoare a FRF cu privire la CSA Steaua!

Comisia de Disciplină are de analizat un caz legat de meciul CSA Steaua – CS Tunari, scor 2-1, din ultima rundă a sezonului regulat de Liga 2, iar FRF face o gafă monumentală pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Gruparea ”roș-albastră” este numită ”CSA Steaua Armatei”, deși denumirea oficială, prezentată de Federația Română de Fotbal la startul sezonului din Liga 2 este Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Cel mai probabil este vorba doar de o simplă eroare de redactare, deoarece mai jos, la o altă cauză analizată de Comisia de Disciplină a FRF, apare doar CSA Steaua, numele oficial al echipei.

ADVERTISEMENT

Revolta fanilor CSA Steaua

Eroarea a fost semnalată și de suporterii CSA Steaua care s-au revoltat pe rețelele de socializare. Pe lângă criticile dure aduse celor de la Federația Română de Fotbal, fanii i-au tras la răspundere și pe conducătorii clubului din Ghencea.

”Scriam acum o săptămână că cei din club iau atitudine doar când este un atac la propria persoană. Uitați-vă cum își bat joc cei de la Federația Română de Fotbal de numele clubului Steaua București.

ADVERTISEMENT

Bichir, Marinescu, Barbu și alți indivizi… chiar și cei din armată, nea Bachide, Roșu, ăștia de la FRF își bat joc de locul vostru de muncă, inclusiv de suporteri, legende și tot ce a însemnat acest club pentru istoria fotbalului din România, dar prea puțin pentru a vă exprima punctul de vedere sau pentru a-i ataca în instanță.

Nu s-au luat de voi personal, nu? Iar vă faceți că nu ați văzut, cât de mult puteți să vă ascundeți de realitate? Ce pretenții ai putea să ai de la FRF și angajații acesteia? Nu demult, unul dintre angajați făcea concursuri cu produsele FRF într-o emisiune în care denigra clubul Steaua și făcea lobby pentru FC Fcsb”, este mesajul apărut de Pagina de Facebook ”AS47”.

ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația din sportul românesc. Președintele Federației de Pescuit Sportiv a descoperit că CSA Steaua funcționează în ilegalitate și le-a cerut celor de la MApN să retragă echipa din Liga 2.

ADVERTISEMENT
Tags: