Sport

FRF, prima reacție după anunțul șoc al lui Mirel Rădoi: “Ne dorim să fie alături și în meciurile de baraj!”

Mirel Rădoi a agitat apele la finalul meciului cu Armenia, spunând că va pleca după meciurile cu Islanda sau Lichtenstein, chiar dacă România se va califica la baraj.
12.10.2021 | 16:10
FRF prima reactie dupa anuntul soc al lui Mirel Radoi Ne dorim sa fie alaturi si in meciurile de baraj
ADVERTISEMENT

România a învins Armenia cu 1-0 și a urcat pe locul doi în grupa din preliminarii. La conferința de presă de la finalul meciului, Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională după meciurile din luna noiembrie.

FRF, prima reacție după anunțul șoc al lui Mirel Rădoi

Chiar dacă România va ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial, Mirel Rădoi a declarat că nu va continua alături de prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a reacționat după declarațiile lui Mirel Rădoi, spunând că își dorește ca actualul selecționer să conducă echipa și în meciurile de baraj:

“Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj”

Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională.

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a spus Stoichiță.

Mirel Rădoi: “Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor”

Mirel Rădoi a avut un discurs incredibil la conferința de presă de la finalul meciului cu Armenia, spunând că naționala trebuie să își găsească un nou antrenor pentru meciurile de baraj:

ADVERTISEMENT

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu.

Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

“E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă”

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic.

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

  • 2019 este anul în care Mirel Rădoi a preluat prima reprezentativă
  • 40 de ani are Mirel Rădoi

 

ADVERTISEMENT