Sport

Gabi Tamaș, scandal uriaș în cantonament! A băut 5 beri și a început show-ul

Gabi Tamaș este recunoscut ca un jucător problemă atunci când bea, iar ultimul scandal a apărut în cantonamentul Concordiei Chiajna.
19.07.2023 | 13:32
Gabi Tamas scandal urias in cantonament A baut 5 beri si a inceput showul
Gabi Tamaș este recunoscut ca un jucător problemă atunci când bea, iar ultimul scandal a apărut în cantonamentul Concordiei Chiajna
ADVERTISEMENT

Fundașul în vârstă de 39 de ani a ajuns la formația ilfoveană la începutul anului, după ce a părăsit-o pe Petrolul Ploiești în urma unui derapaj incredibil la adresa antrenorului Nae Constantin, a conducerii clubului și a suporterilor.

Scandal făcut de Gabi Tamaș în cantonamentul Concordiei Chiajna

Concordia Chiajna se pregătește într-un cantonament la Brașov înainte de startul noii ediții din Liga 2 Casa Pariurilor, însă buna dispoziție a fost stricată de Gabi Tamaș. Jucătorul a făcut un scandal monstru după ce a băut cinci beri.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, noul antrenor al formației ilfovene, Erik Lincar, le-a permis elevilor săi să bea câte o bere după un meci amical, însă mai mulți dintre ei au depășit limita. Unul dintre aceștia a fost Tamaș, care apoi a început o ceartă de proporții.

Veteranul a fost nemulțumit de faptul că la masă nu le-a fost adusă și pâine și s-a luat de asistenții lui Lincar. Însă, antrenorul principal era cel care luase această decizie, deoarece anumiți jucători au peste limita de greutate.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, care nu se afla de față în momentul incidentului, s-a arătat extrem de deranjat de scandalul creat de Gabi Tamaș și a cerut conducerii clubului să aleagă între el și fundașul central, considerând că nu poate lucra în aceste condiții cu fostul internațional.

Președintele Concordiei vrea să facă pace

După ce apele s-au mai liniștit, Gabi Tamaș le-ar fi transmis celor din conducerea clubului Concordia Chiajna că dacă se consideră că a depășit limita este dispus să-și rezilieze contractul. ”Dacă vi se pare că am făcut ceva atât de grav, asta e, plec eu!”, ar fi fost mesajul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Președintele Cristi Tănase este așteptat în cantonamentul de la Brașov, acesta urmând să încerce să-i împace pe Lincar și Tamaș, considerând că fundașul este o piesă importantă în tentativa ilfovenilor de a promova.

Gabi Tamaș a recunoscut că în trecut a ratat mai multe transferuri importante la cluburi mari din Europa. Unul dintre ele, la Lazio, nu s-a materializat din cauza unei escapade bahice pe care a făcut-o la echipa națională.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în perioada în care era jucătorul echipei Hapoel Haifa, fundașul a fost arestat pentru că a condus în stare de ebrietate, a avut o viteză de 200 km/h, iar actele sale nu erau în regulă.

ADVERTISEMENT