Sport

Gabriel Torje, audiat de DIICOT din cauza unei grupări de cămătari. Prima reacție a fotbalistului de la Farul Constanța

Gabriel Torje are o perioadă excelentă la Farul, însă problemele au apărut în plan personal. Jucătorul a fost chemat la DIICOT într-un caz cu o grupare de cămătari.
27.10.2022 | 18:28
Gabriel Torje audiat de DIICOT din cauza unei grupari de camatari Prima reactie a fotbalistului de la Farul Constanta
Gabriel Torje are o perioadă excelentă la Farul, însă problemele au apărut în plan personal. Jucătorul a fost chemat la DIICOT într-un caz cu o grupare de cămătari. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După retrogradarea cu Dinamo din vară, Torje a ales să plece la Constanța și a renăscut sub comanda lui Gică Hagi.

DIICOT l-a audiat pe Gabriel Torje într-un caz cu cămătari

Aflat pe locul 1 cu Farul în SuperLiga, Gabriel Torje are probleme în afara terenului. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a fost chemat la DIICOT într-un caz în care sunt anchetate mai multe persoane, bănuite că fac parte dintr-un clan de cămătari.

ADVERTISEMENT

Procurorii au descins, miercuri, la 17 adrese din București și județul Ilfov de unde au fost aduși la audieri opt suspecți, dintre care cinci au fost reținuți pentru 24 de ore, iar trei sunt cercetați sub control judiciar, pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat și cămătărie.

Fostul jucător de la Dinamo ar fi intrat în contact cu această grupare la o sală de forță din Sectorul 3 al Capitalei, condusă de Constantin Anton, zis Cristi Bulgaru, care ar fi mâna dreaptă a lui Sile Pietroi, șeful clanului de cămătari.

ADVERTISEMENT

Torje ar fi ajuns să împrumute o sumă de bani de la aceștia și ar fi trebuit să returneze de două ori mai mult. Conform anchetatorilor, până acum au fost identificate peste 50 de victime, printre care interpretul de muzică lăutărească Elis Armeanca, dar și Octavian Grecu, zis Butoane, cunoscut ca lider al lumii interlope din Giurgiu.

Torje a evitat să dea detalii despre caz

Gabriel Torje a confirmat faptul că a fost la DIICOT, însă a refuzat să vorbească despre ce caz este vorba. ”Am fost într-adevăr la DIICOT, dar cu o altă problemă”, a declarat jucătorul Farului, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a intrat la începutul anului într-unul dintre cele mai la modă afaceri în acest moment: NFT-urile. Pentru necunoscători, NFT-urile sunt bunuri digitale, care nu există fizic, dar pentru care unii oameni de afaceri sunt dispuși să plătească milioane de dolari.

Tot în acea perioadă, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Gabriel Torje a fost nevoit să-și bage în insolvență restaurantul pe care îl deținea din cauza problemelor financiare pe care le-a avut în perioada de pandemie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că firma jucătorului a intrat în insolvenţă din cauza faptului că nu au fost plătite datoriile la mall-ul din Deva unde se afla restaurantul. Centrul comercial a solicitat chiria întreagă pe toată perioada pandemiei, în ciuda faptului că timp de câteva luni au fost închise toate centrele comerciale.

ADVERTISEMENT