Sport

Gafă de proporții a lui Răzvan Onea în meciul FCSB – Rapid. Fundașul giuleștenilor a greșit de două ori la faza primului gol. Video

FCSB a deschis scorul în minutul 14 al derby-ului cu Rapid. Vicecampioana României a profitat de greșeala lui Răzvan Onea și a marcat prin Andrei Cordea.
06.11.2022 | 22:15
Gafa de proportii a lui Razvan Onea in meciul FCSB  Rapid Fundasul giulestenilor a gresit de doua ori la faza primului gol Video
Răzvan Onea a greșit decisiv la primul gol al FCSB-ului în meciul cu Rapid. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a deschis scorul după aproape un sfert de oră în derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Formația pregătită de Mihai Pintilii a profitat de o greșeală în defensiva giuleștenilor.

Răzvan Onea, gafă soldată cu gol în defensiva Rapidului la meciul cu FCSB

Într-o atmosferă incendiară, Andrei Cordea a marcat în minutul 14 al derby-ului cu Rapid din pasa venită de la Octavian Popescu. Roș-albaștrii au profitat de greșeala lui Răzvan Onea.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al Rapidului a primit o pasă de la Horațiu Moldovan, însă sub presiunea exercitată de Andrea Compagno, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a degajat la întâmplare.

Balonul a fost deviat de Olaru, iar mijlocașul roș-albaștrilor i-a pasat lui Tavi Popescu, ținut în joc de același Onea. „Perla” FCSB-ului l-a găsit liber în careu pe Cordea care a înscris fără probleme. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a dublat avantajul după o nouă greșeală în defensiva Rapidului

În minutul 29, defensiva Rapidului a gafat din nou. Pe rând Alex Ioniță și Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, au trimis în blocajul jucătorilor de la FCSB.

Mingea a ajuns la Compagno, care din poziție ideală nu l-a iertat pe Horațiu Moldovan și a înscris după ce mingea a lovit mai întâi bara.

ADVERTISEMENT

Înainte de golurile FCSB-ului, Rapid a marcat prin Dragoș Grigore, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid în minutul 10. Kait cu un șut puternic, respins cu greu de Târnovanu a consemnat cea mai mare ocazie în prima repriză a formației pregătite de Adrian Mutu.

Controversă la golul secund al celor de la FCSB marcat de Compagno

Andrea Compagno a marcat al 12-lea gol în acest sezon în SuperLiga. Vârful italian a profitat de eroarea din defensiva Rapidului și a dublat avantajul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a fost asaltat de jucătorii alb-vișinii, care au contestat validarea golului. Înainte să ajungă la Compagno, balonul l-a lovit în antebraț pe Adrian Șut, înlocuitorul lui Edjouma, care s-a accidentat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Radu Petrescu și Marius Badea, arbitrii care se află în camera VAR, au analizat faza și i-au transmis „centralului” că golul este valid.

ADVERTISEMENT