Sport

Gareth Bale, pregătit să-i dea marea lovitură lui Real Madrid. Nu ar refuza să meargă la o mare rivală din La Liga. Video

Gareth Bale se va despărți în această vară de Real Madrid, dar este gata să le plătească o poliță grea ”galacticilor” și să semneze cu una dintre marile rivale din La Liga.
18.04.2022 | 17:58
Gareth Bale pregatit sai dea marea lovitura lui Real Madrid Nu ar refuza sa mearga la o mare rivala din La Liga Video
Gareth Bale se va despărți în această vară de Real Madrid, dar este gata să le plătească o poliță grea ”galacticilor” și să semneze cu una dintre marile rivale din La Liga. Sursă foto: EPA-EFE/NEIL HALL
ADVERTISEMENT

Internaționalul galez, care a jucat extrem de puțin în ultimii ani la formația de pe Santiago Bernabeu, va deveni liber de contract la finalul actualului sezon.

Unde ar putea ajunge Gareth Bale după despărțirea de Real Madrid

Dacă plecarea de la Real Madrid este mai mult decât sigură, nu la același lucru se poate spune despre viitorul lui Gareth Bale, care încearcă din răsputeri să-și găsească o formație unde să joace constant pentru a fi în formă în cazul în care Țara Galilor va ajunge la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

S-a vehiculat varianta că Bale se va întoarce în țara natală pentru a îmbrăca tricoul echipei Cardiff City, dar este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla atâta timp cât galezii nu au nicio șansă de promovare în Premier League.

În aceste condiții, Juanfe Sanz Perez, editorialist la El Chiringuito, a anunțat că Gareth Bale nu ar refuza dacă ar avea pe masă o ofertă venită din partea marilor rivale ale lui Real, FC Barcelona sau Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor, totul se învârte în jurul calificării Țării Galilor la Mondialul din iarnă, dar Bale pare tentat de ideea de a rămâne în Spania. În cazul în care galezii vor rata accederea la turnul final, fotbalistul de 32 de ani ar avea două opțiuni: întoarcerea în Anglia sau chiar și o retragere din activitate.

Bale, scandaluri pe bandă rulantă cu fanii Realului

Naționala Țării Galilor mai are un singur pas până la Cupa Mondială din Qatar, care va avea loc în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. Galezii întâlnesc pe teren propriu, în ultimul meci de calificare, învingătoarea partidei dintre Scoția sau Ucraina.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale a avut o relație precară cu fanii lui Real Madrid în timpul celor opt ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. El a fost adesea criticat pentru accidentările sale, dar și pentru alte lucruri din afara terenului.

Ultima dată când Gareth Bale i-a supărat pe fanii lui Real Madrid a fost în urmă cu două săptămâni după ce a fost surprins în timp ce se întorcea spre banca de rezerve, la aproape un minut după începerea reprizei a doua, pe terenul lui Celta Vigo.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor neînțelegeri cu fanii, galezul a câștigat o mulțime de trofee cu ”galacticii”. El a marcat 106 goluri în 256 de apariții pentru club și a strâns 17 trofee naționale și europene, dintre care patru titluri de Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT