Fotbal international

George Pușcaș, gol și două pase decisive pentru Reading! Un coleg de-al său a reușit performanța zilei. Video

04.07.2020 | 19:14
George Puscas gol si doua pase decisive pentru Reading Un coleg deal sau a reusit performanta zilei Video
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, a marcat un gol și a dat două pase decisive în victoria formației sale pe terenul echipei Luton Town.

Internaționalul român nu avusese nicio reușită în primele trei partide de la reluarea campionatului după pauza provocată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul Mark Bowen a mizat din nou pe George Pușcaș și l-a trimis în teren din primul minut fiind singurul atacant al lui Reading într-o formulă 4-2-3-1.

Gol și pase decisive pentru George Pușcaș în meciul Luton – Reading

Și George Pușcaș l-a răsplătit cu vârf și îndesat pe tehnicianul lui Reading, reușind un gol și două pase decisive în meciul câștigat, scor 5-0, pe terenul ultimei clasate, Luton Town.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 24 de ani a realizat golul de 4-0 al oaspeților cu o lovitură de cap în minutul 57 și a pasat decisiv la prima și ultima reușită a celor de la Reading. Apoi, Pușcaș, care a ajuns la 10 reușite în Championship, a fost înlocuit în minutul 78.

Lunetistu' sparge Championshipu'

George Puscas a dat gol cu Luton! E 4-0 pentru Reading. In prima repriza, Meita a reusit un hat-trick pentru R.

Nai-post ni Emanuel Rosu noong Sabado, Hulyo 4, 2020

Pasa de gol a lui Puscas pentru Meite in meciul cu Luton

Lunetistul cu assistul.Puscas a dat pasa pentru golul de 1-0 al lui Reading pe terenul lui Luton. Dupa cateva secunde s-a facut 2-0, iar in minutul 35 3-0. Toate golurile au fost marcate de Meite, Lewandowski Ivorianu', cum ar veni.

Nai-post ni Emanuel Rosu noong Sabado, Hulyo 4, 2020

Na ca a mai dat o pasa de gol Puski

Dai un gol si doua pase de gol, dar prietenaru' tau din atac rupe plasele si da 4. Aia e, o sa vina si sampania pentru 'Omul Meciului' la Puski etapa urmatoare.

Nai-post ni Emanuel Rosu noong Sabado, Hulyo 4, 2020

Însă, eroul învingătorilor a fost ivorianul Yakou Meite, care a înscris celelalte patru goluri ale învingătorilor. În urma acestui succes, Reading a urcat pe locul 13 în clasamentul din Championship ți răsuflă puțin ușurată în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii mai, presa turcă anunța că atacantul român George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere din vară la Fenerbahce, rămânând doar ca gruparea turcă să se înțeleagă cu Reading asupra sumei de transfer.

Englezii l-au cumpărat pe Pușcaș în august 2019 de la Internazionaale Milano contra sumei de opt milioane de euro, dar acum sunt nevoiți să-l vândă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş a avut posibilitatea de a veni să evolueze în Liga 1. Plecat de mic să reuşească în fotbalul mare, primul pas fiind în Italia, Puşcaş nu a considerat că întoarcerea în ţară, unde a jucat doar zece meciuri în Liga a doua, ar fi o variantă de progres pentru el.

ADVERTISEMENT