News

George Simion, atac furibund la adresa lui Ciolacu: „Minte cu nerușinare”

George Simion, atac furibund la adresa lui Ciolacu: „Minte cu nerușinare”. „Mergeţi până la capăt, băieţi, dacă atât vă duce capul”
18.03.2024 | 16:45
George Simion atac furibund la adresa lui Ciolacu Minte cu nerusinare
George Simion spune că Marcel Ciolacu vrea să scoată AUR în afara legii / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

George Simion, președintele AUR, la atacat furibund, luni, pe premierul Marcel Ciolacu acuzându-l că „minte cu nerușinare”, după ce primul ministru a declarat la o emisiune că a văzut documentele privind interdicția lui Simion de a intra pe teritoriul Republicii Moldova și pe cel al Ucrainei.

„Peripețiile mincinosului Ciolacu”

George Simion, președintele AUR, l-a acuzat, luni, într-un comunicat, pe premierul Marcel Ciolacu că a „mințit cu nerușinare” în legătură cu documentele pe care acesta din urmă a afirmat că le-a primit, documente în care Republica Moldova și Ucraina și-au menținut decizia de a-i interzice lui George Simion intrarea pe teritoriul lor.

ADVERTISEMENT

Într-un comunicat intitulat „Peripețiile mincinosului Ciolacu”, Simion a afirmat că preimerul „a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina şi Moldova” în scopul de a „manipula” publicul și de a scoate AUR în afara legii.

„Aseară, în platoul unei emisiuni aservite complet intereselor politice, Ciolacu a făcut ce ştie el mai bine: a minţit cu neruşinare poporul român. Premierul ţării a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina şi Moldova în ceea ce priveşte interdicţia mea de a intra în aceste două state. De ce a făcut acest lucru? Pentru că, în disperarea lui, Marcel ştie că pierde. Aşa că face tot posibilul acum pentru a scoate AUR în afara legii”, se arată în comunicatul AUR.

ADVERTISEMENT

Atacul „câinilor flămânzi” întărește AUR

Simion mai acuză coaliția că a desfășurat o campanie de decredibilizare a AUR, prin „acoperiți din presă” dar că nu au înțeles că fiecare atac al „câinilor flămânzi” nu face decât să întărească partidul pe care-l conduce și că poporul român nu mai crede în „filme proaste”.

„Şi-au pus oamenii din reţeaua de acoperiţi din presă să ne decredibilizeze, neînţelegând că oricare atac la adresa noastră ne face mai puternici. Şi-au trimis câinii flămânzi la atac, crezând că poporul român, imun deja la astfel de scenarii demne de filme proaste, o să îi creadă. Nu s-au prins, nici la aproape 4 ani de la apariţia AUR, că nu mai merge aşa”, spune Simion.

ADVERTISEMENT

„Mesaj pentru Ciolacu şi gaşca sa”

Simion a trimis și un „mesaj pentru Ciolacu şi gaşca sa”, în care spune că AUR nu va face decât să câștige în procente pentru că românii sunt alături de partidul său și o să le dea o lecție, în ciuda unor „covrigari” precum Ciolacu. Dar, la final, mai spune Simion, AUR va reda România românilor și a celor care „celor care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii 34 de ani”.

„Dar, ca să îi amuz un pic, le transmit următoarele lui Ciolacu şi găştii sale de mincinoşi profesionişti: mergeţi până la capăt, băieţi, dacă atât vă duce capul. Încercaţi să inventaţi chestii în continuare, dacă nu vă ajunge scorul pe care îl AUR îl are în acest moment. Atacaţi-ne până ajungem la 40%, noi suntem aici nu doar să rămânem, ci suntem aici să câştigăm tot pentru români.

ADVERTISEMENT

Nu aveţi voi posibilitatea să comiteţi atâtea ilegalităţi cât avem noi rezerve să ducem lupta până la capăt. Românii sunt alături de noi, indiferent de minciunile cu care încercaţi voi să îi manipulaţi. Acest popor s-a trezit din somnul cel de moarte şi este pregătit să vă dea o lecţie pe care nu o veţi uita prea curând.

Peripeţiile covrigarului Ciolacu continuă. Până când? Până în momentul în care AUR va reda ţara în mâinile românilor, în mâinile celor care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii 34 de ani. Dreptate pentru România!”, încheie Simion

 

ADVERTISEMENT