Sport

Dezvăluiri făcute de Georgina Rodriguez în cadrul unui show de televiziune! Ce urăște să facă iubita lui Cristiano Ronaldo. Video

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a fost personajul principal al celui mai recent episod al show-ului de televiziune „La Tarotista” și a dezvăluit ce nu suportă să facă.
04.02.2022 | 19:48
Dezvaluiri facute de Georgina Rodriguez in cadrul unui show de televiziune Ce uraste sa faca iubita lui Cristiano Ronaldo Video
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, este în centrul atenției de când a apărut documentarul „I Am Georgina” realizat de Netfix. Recent, bruneta a fost, la propriu, gazda unui show de televiziune intitulat „La Tarotista”, realizat de Natalia Ferviu.

Georgina Rodriguez nu suportă să gătească

Discuția dintre cele două a durat aproximativ 15 minute, iar iubita lui Cristiano Ronaldo a fost întrebată, printre altele, dacă îi place să gătească. „Mai mult sau mai puțin”, a spus, într-o primă fază, Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ulterior, bruneta a recunoscut că nu suportă să gătească. „De fapt, nu îmi place. Ceea ce îmi place să fac este să mănânc”, a precizat iubita atacantului lui Manchester United, informează thesun.co.uk.

Dezvăluirea a fost făcută în contextul în care, recent, fostul mijlocaș englez David Beckham a spus că soția lui, Victoria, nu diversifică deloc mâncarea de 25 de ani, consumând de fiecare dată pește la grătar și legume gătite la abur.

ADVERTISEMENT

Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la asta.

Singura dată când a gustat ceva din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper și a fost cel mai uimitor lucru. A fost una dintre serile mele preferate. Nu-mi amintesc ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat de atunci”, a recunoscut patronul și președintele echipei americane de fotbal Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a dezvăluit că adoră cârnații cu vin, chiftelele și tocana de fasole

Iubita lui Cristiano Ronaldo i-a dezvăluit Nataliei Ferviu și care sunt mâncărurile ei preferate. „Îmi plac paella, omleta spaniolă și crochetele. Îmi plac foarte mult cârnații cu vin, chiftelele, tocana de fasole și cârnații chorizo”, a mai precizat Georgina Rodriguez.

Bruneta a dezvăluit și un moment amuzant din timpul unei ședințe foto, făcută înaintea unei prezentări de modă. „Îmi amintesc că odată am cerut un sandviș cu șuncă. I-am spus respectivei persoane să nu mă facă să aștept prea mult, pentru că devin insuportabilă atunci când îmi este foame.

ADVERTISEMENT

Viața fără mâncare este un pic lipsită de sens pentru mine. Nu este normal să cer sandvișuri cu șuncă înainte de participa la acest tip de eveniment, dar răspunsul pe care l-am primit m-a surprins.

Persoana respectivă mi-a spus: ‘Îmi plac oamenii care mănâncă, înseamnă că se poate avea încredere în ei’. Și asta simt și eu. Atunci când oamenii se relaxează și mănâncă mă gândesc că le place să fie în compania mea”, a mai dezvăluit Georgina Rodriguez pentru emisiunea „La Tarotista”.

Documentarul cu Georgina Fernandez de pe Netfix a apărut în ziua în care ea a împlinit 28 de ani

Georgina Rodriguez este personajul monden internațional al momentului, datorită succesului de care se bucură documentarul ei pe Netflix.

Pe 27 ianuarie, în ziua în care a împlinit 28 de ani, a apărut reality-show-ul documentar în care superba brunetă vorbește despre relația cu starul portughez, dar și despre viața de dinainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

La doar câteva zile după ce Georgina Rodriguez și-a lansat documentarul, au apărut informații despre trecutul întunecat al iubitei lui Cristiano Ronaldo.

Surprinde foarte mult că partenera de viață a superstarului de la Manchester United vorbește foarte puțin în documentar despre mama ei, Ana Maria Hernandez, care, deși este în viață, nu apare deloc în film.

Cât despre tatăl său, Jorge Rodriguez, care a murit în urmă cu trei ani, iubita lui Cristiano Ronaldo îl amintește la fel de lapidar, vorbind într-un testimonial, cu lacrimi în ochi, doar despre starea de emoție prin care a trecut la moartea acestuia.

ADVERTISEMENT