Sport

Georgina Rodriguez, prima reacție după ce s-a vehiculat că relația cu Ronaldo s-a încheiat. Mesajul pentru CR7. Video

Georgina Rodriguez a reacționat pe rețelele de socializare după zvonurile potrivit cărora relația cu Cristiano Ronaldo s-a încheiat.
07.01.2023 | 10:04
Georgina Rodriguez prima reactie dupa ce sa vehiculat ca relatia cu Ronaldo sa incheiat Mesajul pentru CR7 Video
Georgina Rodriguez a oferit prima reacție după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au mutat la Riyadh, capitala Arabiei Saudite după transferul atacantului portughez la Al-Nassr. Partenera celebrului fotbalist a oferit prima reacție pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că relația dintre modelul argentinian și sportiv ar fi „intrat în criză”.

Georgina Rodriguez, prima reacție pe rețelele de socializare despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Georgina Rodriguez a fost prezentă pe stadionul „Mrsool Park” pentru prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Totuși, în ultima vreme presa din Spania a vehiculat că relația dintre cei doi ar fi intrat în impas, iar relația ar putea continua doar din motive financiare.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Georgina Rodriguez înlătură însă orice urmă de îndoială. La trei zile după evenimentul de prezentare a lui Ronaldo la Al-Nassr, modelul argentinian a postat un material video pe Instagram și a vorbit despre experiența din Qatar.

„Mulțumesc mult, Arabia Saudită, pentru această primire extraordinară. Suntem foarte entuziasmați de această nouă aventură, la Al-Nassr, și vrem să le mulțumim tuturor celor care au făcut-o posibilă”a fost mesajul Georginei Rodriguez.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina Rodriguez, mesaj pentru Cristiano Ronaldo care înlătură suspicinile: „Mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit”

Georgina Rodriguez a avut un mesaj și pentru Cristiano Ronaldo după transferul la Al-Nassr. Urmărită de peste 44 de milioane de oameni pe Instagram, Georgina Rodriguez a ținut să pună stop zvonurilor privind relația tulbure cu Cristiano Ronaldo.

„Sunt recunoscătoare să te văd, Cristiano, atât de entuziasmat și că mergem, de mână, în aceeași direcție, către un viitor strălucit.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna împreună cu familia noastră superbă”, a încheiat Georgina Rodriguez. Prezentă la Cupa Mondială din Qatar, modelul argentinian i-a făcut un cadou extravagant lui Ronaldo de Crăciun.

Partenera celebrului fotbalist a cheltuit sute de mii de dolari pe o mașină Rolls-Royce Dawn White. Totuși, va mai dura ceva timp până când modelul argentinian îl poate vedea la treabă pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a putut debuta încă la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo este suspendat de Federația Engleză de Fotbal după ce a spart telefonul unui fan britanic în luna aprilie a anului trecut.

Sancțiunea a fost dictată de forul britanic încă din luna noiembrie, atunci când starul portughez evolua pentru Manchester United. Cu regulamentul FIFA în față, FA și-a menținut decizia și a precizat că interdicția continuă la următorul club al lui Ronaldo.

Astfel că portughezul nu a fost inclus în lotul lui Al-Nassr la meciul de vineri împotriva lui Al-Taee, în etapa a 12-a din campionatul Arabiei Saudite. Meciul fusese programat inițial joi, însă a fost amânat  din cauza unor probleme la stadion.

„Din cauza apariției unor defecțiuni electrice la stadion după o ploaie torențială, Al-Nassr Club a primit acceptul de a amâna meciul Al-Taee. Partida va avea loc mâine, vineri, 6 ianuarie”, au precizat oficialii de la Riyadh.

ADVERTISEMENT