Fotbal international

Germania – Japonia 1-2, a doua mare surpriză de la CM din Qatar. Portarul Shuichi Gonda, ales omul meciului

Japonia a detonat bomba în Grupa E de la Campionatul Mondial din Qatar și a reușit să întoarcă rezultatul exact ca Arabia Saudită împotriva Germaniei.
23.11.2022 | 18:30
Germania  Japonia 12 a doua mare surpriza de la CM din Qatar Portarul Shuichi Gonda ales omul meciului
Portarul naționalei Japoniei, Shuichi Gonda, a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei câștigate surprinzător în fața Germaniei, scor 2-1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
23-11-2022
18:29

Shuichi Gonda, cel mai bun jucător în Germania - Japonia

Portarul naționalei Japoniei, Shuichi Gonda, a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei câștigate surprinzător în fața Germaniei, scor 2-1.

Niponul a avut câteva intervenții fantastice prin care și-a ținut echipa în joc, atunci când scorul le era favorabil nemților.

Argentina – Arabia Saudită 1-2 a fost una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatului Mondial. Niponii au reușit o victorie aproape trasă la indigo.

Japonia produce a doua mare surpriză de la CM din Qatar și învinge Germania după ce a fost condusă cu 1-0

Similitudinile dintre meciul pierdut de Argentina și Germania sunt extrem de interesante. Naționala lui Hansi Flick a deschis scorul din penalty în minutul 33 al meciului, exact ca „Pumele” împotriva saudiților.

ADVERTISEMENT

Germanii au avut apoi un gol anulat prin Havertz pentru ofsaid în minutul 45+4, la o fază analizată cu VAR. De altfel, japonezii reușiseră să deschidă scorul, însă și reușita lor a fost anulată pentru ofsaid, după ce faza a fost de asemenea analizat cu arbitrajul video.

Japonia și Germania fac parte din Grupa E, alături de Spania și Croația, care se întâlnesc în următorul meci din grupă.

ADVERTISEMENT

„Samuraii albaștri” au reușit să întoarcă rezultatul în doar 8 minute

Se pare că niponii au urmărit meciul istoric reușit de Arabia Saudită împotriva Argentinei și au reușit să întoarcă meciul în doar opt minute.

Mai întâi, Minamino a șutat din unghi, iar Manuel Neur a respins exact în fața lui Doan, care a reluat în plasă de la șase metri.

ADVERTISEMENT

Asano a detonat bomba, după ce a pătruns în careu și l-a învins pe Neur cu un șut la colțul lung, în minutul 83.

Finalul de meci a fost dramatic, iar Germania a egalat și cu portarul, însă Japonia a rezistat eroic. La finalul partidei s-a declanșat nebunia. O victorie uriașă pentru întreaga națiune. Singura diferență față de victoria saudiților e că aceștia au reușit să revină să înscrie ambele goluri în doar cinci minute: 48-53.

ADVERTISEMENT

Germania a ratat ocazii uriașe, la fel ca Argentina

Fosta campioană mondială părea că nu va avea probleme împotriva Japoniei, iar nemții au dominat categoric partida, așa cum s-a întâmplat și în meciul Argentinei contra Arabiei Saudite.

Prima mare ocazie a venit în minutul 29, când japonezii au respins eroic. Musiala a mai ratat o ocazie uriașă în repriza a doua, în timp ce Gundogan trimite mingea în bară în minutul 60.

Pariorii care au mizat pe 1 pauză/ 2 final la Germania – Japonia se puteau îmbogăți

Cei care au mizat la meciul dintre Germania și Japonia 1 pauză/2 final ar fi putut să se îmbogățească.

Spre exemplu, la meciul Argentinei, un astfel de pariu avea o cotă de 740! 

Germania va juca următorul meci în Grupa E împotriva Spaniei și are nevoie neapărat de victorie pentru a mai spera la calificare.

ADVERTISEMENT