Life

Gestul neașteptat făcut de Regele Charles în timpul turneului în Kenya: “Este mult mai puțin formal decât mama sa”

Gestul neașteptat pe care Regele Charles l-a făcut în timpul turneului în Kenya. Regina Elisabeta nu ar fi făcut un astfel de lucru, potrivit experților.
04.11.2023 | 21:48
Gestul neasteptat facut de Regele Charles in timpul turneului in Kenya Este mult mai putin formal decat mama sa
Ce gest neașteptat a făcut Regele Charles în Kenya. A fost comparat cu regretata sa mamă. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un expert regal a analizat gestul neașteptat pe care Regele Charles l-a făcut în timpul turneului în Kenya. Monarhul a fost comparat cu mama sa sin acest punct de vedere.

Gestul neașteptat făcut de Regele Charles în Kenya, în timpul unui turneu

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă Camilla au mers în Kenya, într-un turneu de câteva zile, acolo unde suveranul a ținut un discurs cu privire la actele asupra oamenilor în perioada de posesiune colonială. Din moment ce este un subiect sensibil, discursul a fost aprobat de Guvern.

ADVERTISEMENT

În cadrul turneului, monarhul a făcut un gest care a fost analizat cu atenție de către experții regali. În comparație cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață în septembrie 2022, actualul suveran al Regatului Unit are o atitudine mai “prietenoasă” și se preferă să se implice în discuțiile cu oamenii.

Un gest pe care l-a făcut Regele Charles a fost analizat și comparat cu atitudinea pe care o avea regretata sa mamă. Mai exact, monarhul a comandat mâncare indiană de la un camion cu preparate locale.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Marlene Koening, Regina Elisabeta a II-a nu s-ar fi oprit să ia mâncare de la un camion în timpul turneului, așa cum a făcut fiul acesteia. Regele Charles are, în schimb, o atitudine mai puțin formală.

“Charles este mult mai puțin formal decât mama sa. Dacă vă uitați la tipul de angajamente pe care regele și regina le desfășoară (nr. în Kenya), veți vedea angajamente mai informale.

ADVERTISEMENT

Charles a comandat mâncare indiană de la un camion de mâncare local. Charles s-a pregătit pentru rolul de rege toată viața sa și acum pare să se bucure de această funcție. Știe cum să lucreze cu mulțimea – și se pregătește pentru această slujbă de rege de zeci de ani.

Nu cred că regretata regină s-ar fi oprit la acel camion de mâncare. Prințul Philip ar fi putut să o facă, totuși”, a explicat Marlene Koenig, potrivit Express.co.uk.

ADVERTISEMENT

Regina Camilla discută despre subiectele controversate

Între timp, soția monarhului pare să fie mai interesată de subiectele dificile, precum întâlnirea cu supraviețuitorii abuzurilor sexuale. Potrivit istoricului regal Marlene Koenig, Regina Camilla are curajul de a discuta despre lucrurile mai controversate.

Istoricul a avut cuvinte de laudă la adresa soției regelui, care a avut curajul de a discuta despre astfel de subiecte, spunând că Regina Elisabeta a II-a nu ar fi făcut-o, deoarece acum sunt alte vremuri.

“Regina Camilla își asumă angajamente care sunt aliniate cu propriile interese. Ea este de mult timp o susținătoare a victimelor abuzurilor sexuale – și a continuat acest lucru în Kenya, întâlnindu-se cu victimele abuzurilor sexuale.

Pentru răposata regină ar fi fost un ceai cu un grup de doamne. Dar asta a fost în trecut. Regina Camilla nu se teme să își asume angajamente care ar putea să-i facă pe unii să se strâmbe. Sprijinirea și întâlnirea cu victimele abuzurilor sexuale este o declarație puternică”, a mai spus expertul regal.

ADVERTISEMENT