Sport

Gheorghe Mustață îi ia apărarea jucătorului criticat de Gigi Becali: „Îl iubim, este distrus de altcineva. Ne poate ajuta foarte mult”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit despre absența atacantului Claudiu Keșeru din lotul pentru meciul cu Academica Clinceni și oferta pe care vrea să o facă patronul Gigi Becali pentru Billel Omrani.
10.02.2022 | 07:56
Gheorghe Mustata ii ia apararea jucatorului criticat de Gigi Becali Il iubim este distrus de altcineva Ne poate ajuta foarte mult
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a avut o intervenție la postul de radio Sport 1, în care și-a exprimat punctul de vedere vizavi de comentariile făcute de patronul echipei, Gigi Becali, în ceea ce privește absența atacantului din meciul cu Academica Clinceni.

Gheorghe Mustață îi transmite lui Claudiu Keșeru că galeria FCSB este alături de el

FCSB a învins, în deplasare, Academica Clinceni, ultima clasată în Casa Pariurilor Liga 1, cu 3-0, apropiindu-se după etapa a 25-a la 6 puncte de liderul CFR Cluj. „Keșeru este iubit de noi, el este distrus de altcineva. Este un băiat extraordinar, care ne poate ajuta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este cineva pe lângă Gigi Becali să-i spună asta. I-am mai spus eu multe când am vorbit în acest sens. Sper să înțeleagă că suntem alături de el, că se pregătește bine să-și facă treaba de fotbalist.

Mai sper să fi fost o strategie să nu-l folosească împotriva echipei de pe ultimul loc. Keșeru este de 10 clase, iar Omrani de 5”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a spus motivele pentru care nu l-a vrut pe Claudiu Keseru în lot, cu Academica Clinceni

Imediat după victoria FCSB cu Academica Clinceni, patronul FCSB a explicat motivele pentru care a cerut ca atacantul Claudiu Keșeru să nu fie în lot pentru respectiva partidă. „Am vorbit cu Keșeru și i-am zis să-mi explice ce îmi transmite la final.

Eu i-am spus că sunt mulțumit de relația cu el și că mi-a adus bani în cont. Ce vrei tu acum, ți-am dat salariu? Îți dau salariu lună de lună? Atunci, ce vrei de la mine, să joci titular?! Nu se poate.

ADVERTISEMENT

I-am spus că l-am dat pe Budescu și scap și de Keșeru, mă refer la salariul de 60.000 de euro. Nu mai știm ce sunt ăia bani? Nu sunt zgârcit, dar știu ce înseamnă noțiunea de 10.000 de euro.

El mi-a spus că vrea să mai joace 2-3 ani, dar i-am zis că nu cred că mai poate să joace la un nivel înalt așa. Am spus că nu e nevoie de Keșeru la meciul ăsta (n.r. – cu Academica Clinceni), ce să caute el aici?”, a continuat Gigi Becali, care a confirmat că a cerut să fie folosit Ianis Stoica pentru „că vreau să iau bani pe el”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îi va face joi o ofertă lui Billel Omrani

În ceea ce îl privește pe atacantul Billel Omrani, căruia îi expiră în vară contractul cu CFR Cluj, patronul FCSB a precizat că joi, 10 februarie, va face o ofertă pentru jucător. „Îi dau 500.000 la semnătură, cam cât face el.

Eu vreau să vadă cum e. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i place. Cum iau ei (n.r. – cei de la CFR Cluj) jucători de la Botoșani, așa îi iau și eu pe Omrani, anunț acum. Anunț doar oferta, nu mai anunț dacă semnează. Eu lui Omrani îi fac ofertă, nu CFR-ului.

De vreo patru ani îl vreau pe Omrani. Eu îi dau 500.000 și un contract mai bun decât ce are la CFR. E cel mai bun atacant. Pot să iau un milion pe el, nu eram tâmpit să-l iau așa”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Gheorghe Mustață a spus că portarul Andrei Vlad are o situație grea cu galeria, deoarece i-a întors spatele

Pe de altă parte, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, s-a referit și la amenda primită de club după spectacolul pirotehnic din Ștefan cel Mare. „Astăzi (n.r. – miercuri) le-am atras atenția tuturor celor din peluză să nu mai folosească nimic. Niciun obiect pirotehnic.

Nu vrem să mai riscăm o a doua pedeapsă, o interdicție a spectatorilor. Am hotărât să nu mai aruncăm ceva pe teren la meciul de la Giurgiu. Mă bucur că toți au înțeles că echipa are nevoie de noi”, a spus el.

În ceea ce îl privește pe portarul Andrei Vlad, acesta are o situație foarte grea cu galeria. „Ne-a întors spatele. Am discutat inclusiv cu conducerea. Nu ne mai putem permite să pierdem al cincilea titlu pe greșelile lui Vlad.

Nu înțeleg cum nu se poate concentra să obțină și el un titlu după atâția ani în care nu a câștigat ceva.

Lumea vorbește de Crețu că a greșit, dar puțini văd că acest jucător moare pe teren. Aleargă tot meciul și greșește la 10 meciuri. Vlad o comite din două în două jocuri. Sper să să trezească”, a încheiat Gheorghe Mustață.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Chindia Târgoviște: 8,50 este cota pentru „Rezultat final: 2”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT