Fotbal intern

Giani Kiriţă l-a desfiinţat pe Bogdan Bălănescu: ”Ne aducea covrigi şi ceaiuri. E ca la dresură de foci!” Video

09.06.2020 | 18:40
Giani Kirita la desfiintat pe Bogdan Balanescu Ne aducea covrigi si ceaiuri E ca la dresura de foci Video
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei Dinamo București, Giani Kiriţă, l-a desfiinţat pe actualul director general al ”câinilor” Bogdan Bălănescu.

Giani Kiriţă l-a desfiinţat pe Bogdan Bălănescu

Fostul atacant rapidist Robert Niţă s-a apucat să facă interviuri pe YouTube cu foşti fotbalişti din Liga 1, iar printre invitașii săi s-a aflat și Giani Kiriță, care l-a desființat pe Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

”Bălănescu ne aducea covrigi şi ceaiuri când jucam noi. Despre ce vorbim, e pe acolo. Ai văzut când dai cu biciul la circ şi e dresură de foci, vine şi el. Când dă Negoiţă cu biciul, apare şi el. Mai elegant, un executant”, a declarat Kiriță.

Fostul fotbalist dinamovist consideră că patronul Ionuț Negoiţă nu s-a înconjurat de oameni care au făcut performanţă la clubul din Ștefan cel Mare și din această cauză s-a ajuns în situaţia actuală.

ADVERTISEMENT

Kiriță crede că este rușinos ca un club ca Dinamo să stea în banii strânși de suporteri

”Negoiţă când a luat clubul, el nu s-a gândit că e o echipă unde trebuie să investeşti. Nu a ştiut să gestioneze treaba asta. Nu a înţeles că trebuie să aducă oameni care se pricep la fotbal şi care au făcut performanţă la Dinamo”, a spus el.

Giani Kiriță crede că este rușinos ca un club ca Dinamo să stea în banii strânși de suporteri, în ciuda faptului că și el s-a înscris și este membru DDB. Fostul fotbalist este de părere că Ionuț Negoiță nu se pricepe la fotbal.

ADVERTISEMENT

”Când a venit lotul Craiova, cu Niculescu, Frăsineanu, ăia aveau toţi 70.000 de dolari pe an şi eu aveam 30.000 pe an. Despre ce vorbim? M-am dus la Cristi (n.r. – Cristi Borcea). Mi-a spus că Gigi Neţoiu le-a făcut contractele”, a continuat Kiriță.

”Dar nu poate ca ăla care vine de la Craiova să aibă 70.000 şi eu 30.000. Mi-a spus că dacă nu-mi convine pot să plec. Urât, foarte urât. Eu am jucat mereu pentru suporteri, asta m-a făcut să port dragostea pentru ei până la infinit”, a mai precizat fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Dinamo este de vânzare și nu-l cumpără nimeni. Asta se știe. Ultimul eventual cumpărător anunțat este spaniolul Juan Jose Melero Marin, dar la fel de bine ar putea fi și Cosmin Contra unul dintre ei! ”Falanga de România” a părții spaniole este reprezentată de Cornel Țălnar și un avocat, tot român, cu care Cosmin Contra se știe foarte bine.

ADVERTISEMENT