Sport

Gică Hagi a văzut cartonaşul roşu după Farul – Hermannstadt 1-1! “L-a fugărit” pe Horaţiu Feşnic la vestiare

La finalul meciului Farul - Hermannstadt, scor 1-1, Gică Hagi s-a dus "glonţ" la Horaţiu Feşnic. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu antrenorului gazdelor, care s-a dus după el la vestiare.
11.11.2023 | 23:07
Gica Hagi a vazut cartonasul rosu dupa Farul  Hermannstadt 11 La fugarit pe Horatiu Fesnic la vestiare
Gică Hagi a văzut cartonaşul roşu după Farul - Hermannstadt 1-1! "L-a fugărit" pe Horaţiu Feşnic la vestiare. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa – Hermannstadt s-a încheiat 1-1. Oaspeţii au egalat în minutul 90+1 prin Alhasan şi le-au interzis gazdelor o victorie pe care o aşteptau de o lună. Pentru Farul a deschis scorul Artean.

Gică Hagi a văzut cartonaşul roşu după Farul – Hermannstadt 1-1!

Iritat de golul primit în prelungiri, Gică Hagi s-a dus imediat după fluierul final către arbitrul Horaţiu Feşnic. După câteva secunde, arbitrul a scos cartonaşul roşu, spre uluiala “Regelui”.

ADVERTISEMENT

Dar, eliminarea nu l-a potolit pe Hagi care s-a ţinut după Horaţiu Feşnic, strigând după arbitru. “Centralul” nu l-a mai băgat în seamă pe antrenorul gazdelor care, cel mai probabil, îi reproşa maniera de arbitraj.

A fost nevoie şi de intervenţia forţelor de ordine, care l-au escortat pe Feşnic la vestiare. Dar arbitrul nu a scăpat nici acolo de Gică Hagi. Pe imagini se vede cum antrenorul l-a urmat la vestiare pe Feşnic.

ADVERTISEMENT

Hagi, suspendat cel puţin două etape!

Farul Constanţa este într-o eclipsă de formă. Formaţia lui Gică Hagi a ajuns la şase meciuri fără victorie în SuperLiga şi ratează locul de play-off, fiind la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti.

Campioana României este departe de forma din stagiunea precedentă, iar după un tur problematic în sezonul regulat din SuperLiga, evoluţiile sinusoidale continuă pentru trupa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Farului Constanţa va fi suspendat două etape pentru că a fost eliminat direct. El nu va putea sta pe bancă în confruntările cu FC Voluntari din 25 noiembrie şi meciul cu Poli Iaşi, pe 2 decembrie.

Hermannstadt, neînvinsă din august!

Cu acest punct, Hermannstadt a acumulat 24 de puncte, fiind pe locul patru din SuperLiga. Echipa lui Măldărăşanu are un punct peste Universitatea Craiova, care va evolua duminică împotriva lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Sibienii sunt greu de învins în SuperLiga. Ultima înfrângere a celor de la Hermannstadt în campionat a venit pe data de patru august, scor 0-1 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT