Fotbal intern

Gică Hagi, considerat mai mare decât Cristiano Ronaldo și Neymar: ”Puțini au avut un picior stâng precum cel al lui Maradona din Carpați”

05.02.2020 | 20:21
Gica Hagi considerat mai mare decat Cristiano Ronaldo si Neymar Putini au avut un picior stang precum cel al lui Maradona din Carpati
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Gică Hagi este considerat un jucător mai mare decât actualele staruri Cristiano Ronaldo și Neymar, ambii născuți pe 5 februarie, la fel ca ”Regele” fotbalului românesc.

Gică Hagi, considerat mai mare decât Cristiano Ronaldo și Neymar: ”Fentele și explozia sa rămân încă amintiri vii”

”Cel mai bun fotbalist născut pe 5 februarie nu este nici Neymar, nici Cristiano Ronaldo. Admitem că acești doi jucători au marcat o eră și istoria fotbalului, dar sunt ei cei mai buni fotbaliști născuți pe 5 februarie? E discutabil!”, a scris ediția în limba franceză a site-ului onefootball.com.

ADVERTISEMENT

”Da, foarte marele Gică Hagi își serbează de asemenea ziua astăzi! Fostul decar al naționalei României a împlinit 55 de ani, dar fentele și explozia sa rămân încă amintiri vii pentru cei ce l-au văzut jucând”, este comparația făcută între Gică Hagi și Cristiano Ronaldo și Neymar.

”Hagi a captivat zeci de mii de spectatori”

”Trebuie spus că puțini au avut un picior stâng precum cel al lui Maradona din Carpați în istoria fotbalului. În timpul carierei sale, Hagi a captivat zeci de mii de spectatori și a surprins numeroși portari”, se mai scrie în material.

ADVERTISEMENT

”Gheorghe Hagi a marcat fotbalul european și după încheierea carierei de fotbalist. În 2009, românul a decis să-și creeze propriul club în orașul natal și și-a investit banii personali în acest proiect”, continuă laudele pentru ”Rege”.

”Hagi a dat înapoi tot ce i-a oferit fotbalul”

”De atunci, Viitorul a câștigat un titlu în România și a devenit unul dintre cele mai importante cluburi din Balcani care formează jucători, vezi Ianis Hagi, Răzvan Marin sau Nemanja Radonjic”, se mai notează în articol.

ADVERTISEMENT

”Hagi a dat astfel înapoi tot ce i-a oferit fotbalul. Sperăm că Neymar și Cristiano Ronaldo vor face același lucru după ce își vor încheia carierele”, se mai arată în material.

Viitorul, moment special pentru Hagi

Pe 5 februarie, Gică Hagi împlineşte 55 de ani, iar FANATIK îţi prezintă 10 momente memorabile din cariera “Regelui”. În cei 19 ani petrecuţi pe gazon, cel mai bun jucător din istoria fotbalului din România i-a încântat pe fanii din întreaga lume, iar multe dintre fazele create au făcut înconjurul lumii.

ADVERTISEMENT

Viitorul i-a pregătit un moment special ”Regelui”. Clubul a realizat un material cu mesaje din partea personalităților importante din lumea fotbalului, printre care s-au regăsit Butragueno, Figo, Rivaldo, Stoichkov, Terim sau președintele clubului constănțean, Gică Popescu. Hagi a transmis un mesaj de mulțumire tuturor.

ADVERTISEMENT
Tags: