Sport

Gică Hagi, criză de nervi pe teren la Sepsi – Farul! ”Regele” a mutat imediat după pauză

Gică Hagi a fost extrem de nervos în prima repriză a meciului Sepsi - Farul și și-a admonestat virulent proprii jucători.
19.02.2024 | 19:23
Gică Hagi a fost extrem de nervos în prima repriză a meciului Sepsi - Farul și și-a admonestat virulent proprii jucători. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida de la Sfântu Gheorghe este una extrem de importantă în lupta pentru locurile de play-off. Gazdele au nevoie ca de aer de cele 3 puncte, în timp ce ”marinarii” se mulțumesc și cu o remiză care ar ține în spate o contracandidată.

Gică Hagi, un car de nervi la Sepsi – Farul

În timpul întâlnirii Sepsi – Farul, din etapa a 26-a din SuperLiga, Gică Hagi a fost extrem de nemulțumit de jocul prestat de echipa sa și chiar a făcut o criză de nervi în ultimele minute ale primei reprize.

ADVERTISEMENT

Gazdele au controlat prima parte a jocului și au ratat câteva ocazii importante de a deschide scorul, lucru care l-a deranjat teribil pe antrenorul campioanei en-titre. ”Regele” a cedat nervos pe finalul primului mitan și a început să țipe la jucătorii săi.

Nu a fost singurul moment în care Gică Hagi și-a exprimat nemulțumirea față de jocul prestat de formația sa. El a mai fost surprins în prima repriză în timp ce dădea din cap în semn că nu îi place ce vede pe teren.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a făcut nicio schimbare la pauză, jocul modest al Farului și în startul părții secunde l-a obligat practic pe Hagi să facă înlocuiri. În minutul 54 el i-a scos Cristi Ganea, Diogo Queiros și Constantin Budescu, locul lor fiind luat de Kevin Boli, Dragoș Nedelcu și Rivaldinho.

Încă o dată, tehnicianul Farului a arătat că vede excelent jocul, deoarece prestația ”marinarilor” s-a îmbunătățit vizibil după aceste modificări, iar Louis Munteanu a ratat o ocazie imensă de a deschide scorul.

ADVERTISEMENT

Colțescu, premiat la Sfântu Gheorghe

Sebastian Colțescu a înregistrat o performanță uriașă odată cu prezența la centru la meciul dintre Sepsi și Farul, în etapa a 26-a din SuperLiga. Fostul arbitru FIFA a ajuns la 382 de meciuri în primul eșalon din România, devenind ”centralul” cu cele mai multe apariții.

El l-a depășit în top pe fostul arbitru Alexandru Tudor, care are 381 de partide conduse de la centru. Originar din Craiova, Colțescu a devenit arbitru în 1996 și în 2003 a fost promovat pentru a arbitra meciuri în prima și a doua ligă a României.

ADVERTISEMENT

Sepsi și Farul l-au premiat pe Sebastian Colțescu înaintea fluierului de start. Cele două formații i-au oferit ”centralului” două tricouri inscripționate cu numărul simbolic ”382”. La Sfântu Gheorghe, Colțescu este ajutat de asistenții Radu Ghinguleac și Daniel Mitruți.

ADVERTISEMENT