Sport

Gică Hagi îi atacă pe jucătorii tineri care au refuzat naționala: „Nu ne rugăm de ei! Uitați-i! Nu sunt români”

Gică Hagi i-a atacat pe jucătorii tineri, care au refuzat să reprezinte naționala României, despre care spune că nu sunt români.
23.03.2023 | 00:13
Gica Hagi ii ataca pe jucatorii tineri care au refuzat nationala Nu ne rugam de ei Uitatii Nu sunt romani
Gică Hagi îi atacă pe jucătorii tineri care refuză naționala, Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” consideră că Andrei Coubiș, Cătălin Cârjan și Daniel Boloca, toți trei refuzând să reprezinte naționala României, nu au ajuns la un nivel înalt și nu ar trebui să se roage nimeni din cadrul FRF-ului de ei să vină să îmbrace tricoul naționalei.

Gică Hagi îi atacă pe jucătorii tineri care refuză naționala

Gică Hagi i-a atacat pe jucătorii tineri care refuză să reprezinte naționala României, despre care a spus că nu sunt de fapt români și că „tricolorii” au nevoie de fotbaliști care să vină cu inima să evolueze pentru națională:

ADVERTISEMENT

„Uitați-i! Cei care sunt români, dar sunt născuți în străinătate și nu vor să vină să joace la naționala României nu sunt români și atât, nimic mai mult.

Noi cei din generația care am fost nu putem să ne rugăm de jucători să vină la echipa națională. Avem jucători români, care joacă în țară și care sunt foarte buni. Nu e o pierdere că nu vin cei din străinătate”.

ADVERTISEMENT

„Nu e o pierdere un jucător, cât de talentat ar fi el, dacă nu are pasiunea și dorința de a juca pentru naționala țării lui. Când selectezi o echipă, e bine să selectezi jucătorii foarte bun. Dar să nu uitați un lucru, echipa câștigă trofee, jocul colectiv câștigă meciuri, meciurile nu sunt câștigate de jucători”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

Și Florin Gardoș a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Cătălin Cârjan, ultimul tânăr fotbalist, care a refuzat să reprezinte România, spunând că el nu mai simte românește.

ADVERTISEMENT

„Unde au jucat acești jucători?”

„Eu mereu am spus că în spatele meu am avut coechipieri foarte buni. Nu-i uitați pe toți cei care au stat în spatele meu, care m-au ajutat să fiu wow. Aici e secretul.

Să știi să formezi o echipă națională și să joace cu iubire pentru echipa națională. Nu să stai să te rogi de el să vină la națională”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Unde au jucat acești jucători? N-au un meci internațional, n-au un meci în prima ligă. Ce facem cu cei care au jucat în prima ligă și au meciuri internaționale? Nu-i băgăm în seamă?

Nu contează unde s-a născut un jucător român. Ăla tot român e. Dar, scuzați-mă, nu am ajuns să ne rugăm de fotbaliști să joace pentru țara lor, pentru România. Asta nu!”, a mai spus „Regele.


  • 1,31 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT