Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul ascensiunii Farului în SuperLiga: „Hagi joacă pe atac și de multe ori ne iese!”. Video Exclusiv

Farul s-a desprins în fruntea clasamentului din SuperLiga, după prima etapă de play-off. Ciprian Marica a explicat secretul ascensiunii echipei lui Hagi în acest sezon.
22.03.2023 | 20:02
Secretul ascensiunii Farului in SuperLiga Hagi joaca pe atac si de multe ori ne iese Video Exclusiv
Secretul ascensiunii Farului în SuperLiga: „Hagi joacă pe atac și de multe ori ne iese!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a început campionatul cu obiectivul de a prinde play-off-ul, dar s-a transformat într-una dintre principalele candidate la câştigarea titlului. Echipa lui Hagi conduce SuperLiga după prima etapă de play-off, cu 35 de puncte.

Secretul ascensiunii Farului în SuperLiga: „Hagi joacă pe atac și de multe ori ne iese!”

Fostul internaţional român, Ciprian Marica, este acţionar minoritar la Farul Constanţa. El a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretele ascensiunii Farului Constanţa, care se bate la titlu cu CFR Cluj şi FCSB:

ADVERTISEMENT

“Deja cred că ne-am consolidat poziţia şi jocul ne recomandă să fim pe primul loc. Nu cred că mai suntem o surpriză, ci o certitudine. Ideea este de a juca fotbal, iar Gică Hagi ne-a obişnuit cu acest stil.

Domnul Becali spunea că poate să câştige cu Farul, care joacă fotbal. Promovăm un fotbal spectaculos, avem cele mai multe goluri marcate suntem o echipă căreia îi place să iasă la joc. Hagi pune mare accent pe atac şi de multe ori ne iese.

ADVERTISEMENT

“Gică Hagi cunoaşte în detaliu fiecare jucător de la academie”

Avem jucători care marchează. L-am promovat pe Pitu care a marcat, acum Mazilu. Ne şi iese. Suntem mulţumiţi. Gică Hagi cunoaşte în detaliu fiecare jucător de la academie. Ştie pe ce se poate baza şi ce vine din spate.

Ştie când este momentul să îi promoveze pe cei tineri. Este foarte angrenat. Are curajul şi încrederea de a lua decizii. Contează foarte mult dedicarea şi faptul că e 100% acolo, 24 de ore din 24. Rezultatele nu sunt întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

Aşa cum nici promovarea tinerilor şi faptul că suntem cea mai tare pepinieră nu este un lucru întâmplător”, a declarat Ciprian Marica la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Farul, program infernal după pauza internaţională!

Farul Constanţa este singura formaţie care a câştigat în prima etapă din play-off: 2-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa de la malul mării are două puncte avans faţă de campioana en-titre, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După pauza meciurilor internaţionale, echipa lui Gică Hagi va juca în deplasare cu Rapid şi apoi pe teren propriu cu Universitatea Craiova. În ultimele două etape din play-off, Farul întâlneşte FCSB şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT