Sport

Gică Hagi pariază pe ultimul său transfer la Farul: ”Nu cred că există altul care are goluri, goluri, goluri și de toate”

Louis Munteanu nu a reușit să se impună la Fiorentina, însă Gică Hagi pariază pe tânărul atacant pe care l-a readus la Farul Constanța în această vară.
16.08.2022 | 18:23
Gica Hagi pariaza pe ultimul sau transfer la Farul Nu cred ca exista altul care are goluri goluri goluri si de toate
Louis Munteanu nu a reușit să se impună la Fiorentina, însă Gică Hagi pariază pe tânărul atacant pe care l-a readus la Farul Constanța în această vară. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 20 de ani va juca la Farul în sezonul 2022-2023, după ce Fiorentina a decis să-l împrumute la echipa unde s-a format şi pentru care a jucat în perioada 2019-2020.

Louis Munteanu, pariul lui Gică Hagi după revenirea atacantului la Farul

Gică Hagi a avut o campanie de transferuri extrem de interesantă în această pauză competițională, a readus sub comanda sa mulți jucători care i-au mai trecut prin mână, însă pariul său principal la Farul îl reprezintă Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

”A veni înapoi ca să-l ajutăm. Ne-a dat foarte mult nouă, a fost cu noi, i-am mulțumit și era momentul, acum, ca și noi să facem ceva foarte bun pentru el. S-a ivit această ocazie și am zis să-l ajutăm, să-i dăm minute, să-l ajutăm să reintre în circuit pentru toate loturile, pentru echipa națională.

În România se caută un atacant, nu? Parcă așa văd eu în ultimul timp. Se caută un atacant! Ia uitați-vă la lotul național dacă există altul? E doar Louis Munteanu, număr 9. Vorbesc doar de cei tineri, foarte tineri, nu de cei consacrați. Nu cred că există altul care are goluri, goluri, goluri și de toate”, a declarat Hagi, după remiza din meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, comparat cu Eden Hazard

Fostul mare internațional a încercat să explice faptul că Louis Munteanu nu a reușit să se impună în Serie A și crede că pe lângă problemele de acomodare se poate să fi existat și un trac ce vine din faptul că jucătorii ajung la un alt nivel.

”A trecut o perioadă dificilă, poate de acomodare, poate de altceva. Nu săriți repede, pentru că nici cel de 100 de milioane de la Real Madrid nu s-a acomodat. Da? De 100 de milioane. Îi blamăm pe jucătorii noștri, dar ăia de 100 de milioane de la Real Madrid care nu se adaptează?

ADVERTISEMENT

Și se cheamă Hazard, nu e oricine. A costat enorm de mulți bani. Vreo patru sunt pe la Real și alți trei pe la Barcelona care nu s-au adaptat.

Nimeni nu deține rețeta perfectă. suntem oameni. O dată ne iese, altă dată, nu. Dar, cei de afară sunt mai relaxați față de noi. Poate și la noi vor veni zile mai frumoase”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Înainte de a merge la Farul, Louis Munteanu a fost dorit insistent de Adrian Mutu la Rapid. Giuleștenii și-au dorit un împrumut cu drept de achiziționare definitivă în vara viitoare, dar Fiorentina nu a agreat o astfel de variantă și de aceea negocierile nu s-au finalizat.

ADVERTISEMENT