Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi s-a uitat cu soția la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1. Super-impresionat de un fotbalist: “Mi-aș dori un jucător ca el”. Video exclusiv

Gică Hagi s-a uitat alături de soţie la derby-ul CFR Cluj - FCSB şi recunoaşte că ar dori să aibă un jucător precum Florinel Coman, cel pe care l-a şi crescut la Viitorul.
10.04.2023 | 17:15
Gica Hagi sa uitat cu sotia la derbyul CFR Cluj  FCSB 11 Superimpresionat de un fotbalist Mias dori un jucator ca el Video exclusiv
Gică Hagi, antrenorul Farului Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj şi FCSB au remizat scor, 1-1, în a treia etapă din play-off. Un egal care avantajează Farul Constanţa, liderul reuşind să se desprindă la patru puncte de campioana en-titre şi cinci de echipa lui Becali.

Gică Hagi s-a uitat cu soția la derby-ul CFR Cluj – FCSB 1-1: “Suntem pe primul loc şi mă interesează doar ce facem noi”

Gheorghe Hagi a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că a urmărit derby-ul alături de soţie şi a recunoscut că oricând şi-ar dori un jucător ca Florinel Coman, un fotbalist cu multe calităţi:

ADVERTISEMENT

“Suntem pe primul loc şi mă interesează doar ce facem noi. Contează doar ce faci tu când eşti acolo sus. Am muncit pentru acest lucru, avem în mână totul. Urmează meciuri grele cu cei mai dificili adversari. 

CFR Cluj este un club foarte bun, cu mentalitate de învingători şi FCSB-ul care e clar că este o echipă foarte talentată. Bineînţeles că m-am uitat la meci, mai ales că jucăm cu cele două în următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

“N-aveam cum să nu mă uit la meci, mai ales când joacă CFR sau FCSB”

Clar că ne-am uitat. Ca şi mentalitate, este important ce facem noi. Trebuie să ne gândim la noi. Am avut timp să stau şi cu soţia şi ne-am uitat împreună la meci.

N-aveam cum să nu mă uit la meci, mai ales când joacă CFR sau FCSB. Eu mă uit la toate meciurile. Viaţa mea şi anturajul meu sunt lângă fotbal şi pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

“Întotdeauna mi-aş dori un jucător ca Florinel Coman”

Întotdeauna mi-aş dori un jucător ca Florinel Coman. El a fost de mic printre cei mai buni sau cel mai bun. Nu uitaţi, numărul 9. Tot aşa, în stilul lui Alibec, cu apucături de 9 fals.

Important este să îl faci să dea randamentul cel mai bun. Şi asta este calitatea cea mai mare a unui antrenor. Orice jucător pe care îl ai trebuie să fie mai bun, să joace mai bine, să dea tot ce are mai bun.

ADVERTISEMENT

Eu cred că am trecut de pragul de a fi antrenor şi cred că o calitate a managerilor este aceea de a citi jocul. Trebuie să fii foarte iute şi să te adaptezi la momentul existent, a spus Gheorghe Hagi la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT