Sport

Gică Mihali, antrenorul lui Dinamo pentru Liga 2? „Trebuie cineva cu mână de fier”

Gheorghe Mihali este cel care a rămas să se ocupe de pregătirea jucătorilor lui Dinamo în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 2, iar dinamovistul vrea să îi ducă pe „câini” pe stadionul Colentina.
08.06.2022 | 18:48
Gica Mihali antrenorul lui Dinamo pentru Liga 2 Trebuie cineva cu mana de fier
Dinamo se va reuni pe 20 iulie, iar pe 26 va pleca în cantonament. Sursă foto: Captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a părăsit-o pe Dinamo, iar Gică Mihali a fost însărcinat cu pregătirea echipei pentru noul sezon din Liga 2, în care „câinii roșii” vor avea ca obiectiv promovarea.

Gică Mihali se teme că nu va avea jucători la reunirea lui Dinamo: „Sunt foarte puțini care au contract acum”

Antrenorul lui Dinamo U19 se teme că Dinamo nu va putea începe campionatul și trage un semnal de la alarmă: „Pe mine m-a sunat domnul Zăvaleanu să îi trimit un program. I l-am făcut și i l-am trimis, pe 20 e reunirea”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Dinamo ar trebui să plece într-un cantonament în țară pe data de 26 iulie, însă Gică Mihali e extrem de îngrijorat: „Nu știu ce se întâmplă, pentru că nu avem președinte, jucători puțini. Sunt foarte puțini care au contract acum”.

În privința celor care ar putea să continue în Ștefan cel Mare, clubul nu are bani să le plătească salariile: „Nu știu dacă îi putem ține pe cei din Liga 1, că au salarii mari. Dacă echipa era în Liga 1, nu se punea problema. Trebuie cineva cu mână de fier în Liga 2”.

ADVERTISEMENT

Pe ce stadion ar putea să joace Dinamo în Liga 2

Gică Mihali a dezvăluit că și-ar dori ca Dinamo să evolueze în sezonul viitor pe stadionul de 4.000 de locuri din Colentina: „Din ce mi-a spus domnul Zăvăleanu, da (n.r. șansele lui Dinamo de a juca în Liga 1). E singurul care se zbate. Dinamo nu e club ușor. Mai ales cum stă situația.

Important e să avem jucători. Ai timp să te mai reglezi. Eu zic că Dinamo atrage. Important e stadionul. Aș vrea să jucăm în Colentina, e un cartier de dinamoviști”, a declarat Gică Mihali, la Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Ce jucători vor mai rămâne la Dinamo

Dinamo va rămâne mai mult cu jucători tineri în Casa Pariurilor Liga 2. Marius Tomozei este cel mai experimentat jucător, iar acesta a recunoscut într-un interviu pentru FANATIK că își va prelungi contractul cu un sezon.

Mihai Eșanu, Geani Crețu, Antonio Bordușanu, Deniz Giafer, Andrei Bani, Ionuț Amzar și Cătălin Măgureanu ar putea continua și ei la Dinamo, precum și Claudiu Stan, Ionuț Borcea și portarul Ștefan Fara.

ADVERTISEMENT

La 30 iunie, nu mai puțin de 17 jucători își termină contractele și singurii care au șanse să continue la Dinamo sunt Răzvan Grădinaru sau Mirko Ivanovski.

ADVERTISEMENT