Fotbal intern

Gică Popescu critică noul protocol medical din Liga 1: ”Ce, stau la mâna DSP-ului, să îmi facă mie regulile?”

24.08.2020 | 12:13
Gica Popescu critica noul protocol medical din Liga 1 Ce stau la mana DSPului sa imi faca mie regulile
ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, critică noul protocol medical din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că DSP-urile au pus stăpânire pe fotbal.

Fostul mare internațional nu înțelege de ce echipele românești trebuie să aibă avizul DSP-ului înaintea fiecărui meci.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ”Baciul” i-a luat în vizor și pe conducătorii UEFA, după ce aceștia au hotărât ca din sezonul viitor să înființeze o nouă competiție: Europa Conference League.

Protocolul medical din Liga 1, criticat de Gică Popescu

”DSP-ul ar trebui să dea o normativă de la începutul sezonului și să își vadă de treaba lor. În momentul în care se infectează un jucător sau un membru al staff-ului, se separă de grup, care își continuă activitatea”, a criticat Gică Popescu protocolul medical din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”De parcă DSP-ul ar fi așa, o supraputere, să stăm toți cu gura deschisă la ei. Ce, stau la mâna DSP-ului, să îmi facă mie regulile? Să se pronunțe înainte de începerea sezonului!”, a declarat președintele Viitorului pentru prosport.ro.

”În Spania, Italia, de ce nu fac ancheta, și facem numai noi? Luăm numai ce ne convine de la cei de afară, să rămânem iar la mâna altcuiva? Niște aberații. Trebuie ca lucrurile să fie de la început stabilite.

ADVERTISEMENT

Cum au zis, să fie minimum 13 pe foaie cu un portar. Asta este, ai 13 jucători, joci. Nu ai, reprogramezi meciul. Dacă la data reprogramării nu ai 13 pe foaie, pierzi meciul. Să vedeți atunci cum vor fi toți atenți și nu vom avea cazuri”, a menționat fostul internațional.

”Mă înfrigurează că acceptăm astfel de lucruri. Atât timp cât stai cumințel și îți dai pantalonii jos de fiecare dată când vrea UEFA, o să își bată joc de noi întruna. O salvare ar fi să nu stăm tot timpul și să așteptăm ce zic cei de la UEFA, că ei asta vor, să taci din gură și să își bată joc de noi”, a spus Popescu despre decizia UEFA de a crea o nouă competiție.

ADVERTISEMENT

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a făcut un anunț important despre revenirea suporterilor pe stadioane la competițiile sportive din România. Șeful sportului din țara noastră consideră că revenirea spectatorilor în tribune depinde în mare măsură de evoluția cazurilor noi de Covid-19.

ADVERTISEMENT