Sport

Gigi Becali a dat o nouă lovitură de zeci de milioane de euro! Poza de mii de like-uri cu patronul FCSB. Video Exclusiv

Gigi Becali a dat o lovitură de zeci de milioane de euro cumpărând un teren valoros. Latifundiarul a fost surprins la Palat cu un teanc mare de bani în buzunar.
15.05.2023 | 14:19
Gigi Becali a dat o noua lovitura de zeci de milioane de euro Poza de mii de likeuri cu patronul FCSB Video Exclusiv
Dezvăluiri uluitoare despre averea imensă a lui Gigi Becali „Nu-i încăpeau banii în seif!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB revine puternic în lupta la titlu şi va juca în etapa următoare pe terenul Farului Constanţa în meci direct pentru primul loc. Este o perioadă prolifică pentru Gigi Becali, care a dat o nouă lovitură în afaceri.

Gigi Becali a dat o nouă lovitură de zeci de milioane de euro: “A cumpărat cel mai bun teren din Bucureşti, şase hectare de pământ”

În direct la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a luat la un preţ foarte bun şase hectare de teren din Bucureşti, pe care poate să scoată 30 de milioane de euro:

ADVERTISEMENT

“A dat o lovitură acum o săptămână… Fii atent aici! A cumpărat cel mai bun teren din Bucureşti, şase hectare de pământ. Este un lac care trece din Pipera şi este rondul de la autostradă: mergi la Snagov sau în oraş. 

Aici, în Bucureşti Nord. A cumpărat şase hectare, un teren inestimabil. Cred că este cel mai bun din zona de nord. Ştiu cât a dat pe el, dar nu pot să spun că îl curăţă pe cel de la Palat care mi-a spus. 

ADVERTISEMENT

“L-a luat pe degeaba şi 1000 este metrul acolo”

Câştigă cam 30 de milioane de euro. Nu ştiu dacă l-a luat de vreo bancă, de la vreun moştenitor. L-a luat pe degeaba şi 1000 este metrul acolo. El n-a dat mai mult de 200 şi ceva. 

El şi Luţu… Şi mai are pe unul Marius. Gigi Becali lucrează cu doi băieţi. Are şi două contabile bune. El face totul”, a povestit Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Poza cu Gigi Becali care va deveni virală: “Cred că acolo sunt 50.000, poate chiar 100.000”

Gigi Becali este unul dintre adepţii banilor cash. De altfel, după declaraţiile acordate reporterilor la Palat, patronul FCSB a fost surprins în buzunar cu un teanc mare de bani de reporterii Gsp, Mitică Dragomir estimând că a avut 50.000 de euro asupra lui:

“Dacă sunt de 500, acolo sunt 50.000 de euro, poate chiar 100.000 de euro. Cash nu a avut nimeni de la Revoluţie încoace, cât a avut Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nimeni. Şi dacă vindeau droguri zi de zi alţii, nu ajungeau la nivelul lui”, a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”

Gigi Becali, cu teancul de bani în buzunar
Gigi Becali, cu teancul de bani în buzunar. Sursa foto: GSP

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt live, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.RO.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT