Sport

Gigi Becali a dezvăluit în ce condiții pleacă Florin Tănase de la FCSB: ”Cine plătește îl ia”

Florin Tănase este cel mai bun marcator al FCSB-ului, iar Gigi Becali a anunțat singura modalitate prin care acesta poate pleca.
24.08.2021 | 13:01
Gigi Becali a dezvaluit in ce conditii pleaca Florin Tanase de la FCSB Cine plateste il ia
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a spus că jucătorul adus de la Viitorul a semnat prelungirea contractului şi a susţinut că-i va face salariul de 40.000 de euro pe lună dacă FCSB se va califica în grupele Ligii Campionilor.

Căpitanul vicecampioanei României este singurul jucător care are tupeul de a trimite săgeți spre patron. Tănase a avut mai multe episoade în care l-a criticat pe Becali, ultimul fiind după meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Ce sumă cere Gigi Becali pentru cedarea lui Florin Tănase de la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit faptul că nu este interesat de niciun fel de negociere pentru un eventual transfer al lui Florin Tănase și a spus că cine îl vrea trebuie să achite clauza de reziliere.

”Tănase are clauză trei milioane, cine plătește îl ia. Nu mă interesează altceva, să-mi dea trei milioane”, a declarat latifundiarul din Pipera la Pro X despre modalitatea în care căpitanul poate părăsi corabia.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Sepsi, Tănase a ținut să precizeze că suma trecută în clauza de reziliere nu i se pare mare: ”Momentan, eu mă gândesc să mă antrenez cât mai bine. Dacă va veni cineva să-mi achite clauza și îmi va conveni echipa, voi pleca. Nu cred ca este o sumă mare (n.r. – clauza de reziliere), țin minte că, în sezonul trecut, am marcat 24 de goluri”.

Keșeru și Ongenda, țintele FCSB-ului

”Alex Crețu e la revedere, nu mai e la noi. Asta s-a întâmplat înainte să vină Edi, i-am spus de când am negociat că nu va mai fi. Vlad nu mai pleacă. Am fost supărat după greșeala aia, dar și-a reparat-o aseară. Iulian Cristea nu a fost afară din lot, acum totul depinde de Edi”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește posibile transferuri la FCSB, Gigi Becali a afirmat că se va consulta cu antrenorul Edi Iordănescu, dar a lăsat să se înțeleagă că îi dorește pe Claudiu Keșeru și Hervin Ongenda.

”N-am vorbit cu Edi despre Keșeru, dacă Edi îl vrea îl luăm. Eu am vrut să-l iau, dar atunci nu a vrut el. Iftime nu-l dă pe Ongenda, dar dacă jucătorul pleacă de acolo nu ia nimic pe el. Așa îi dau 100.000. Dacă nu vrea, oricum jucătorul pleacă. Eu am vorbit cu impresarul din Italia și mi-a zis că răspunde el”, a precizat finanțatorul.

ADVERTISEMENT

Becali, încântat de prima repriză cu Sepsi

Gigi Becali nu a dorit în primă fază să vorbească despre jocul formației sale din partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și a reafirmat faptul că toate deciziile pe parte tehnico-tactică la FCSB sunt luate de Edi Iordănescu.

”Nu mai vreau să vorbesc despre meci, pentru că Edi face totul, face ce vrea. Nu mai vreau. Mi-am dat seama că greșesc, că mă bag eu în toate. Să facă el tot și cred că va face. M-a luminat Dumnezeu și l-am pus pe Edi că știe bine ce să facă”, a spus patronul.

În final, după ce a vorbit de transferuri, luat de val, Becali a scăpat și câteva fraze de meci: ”Dacă echipa joacă ce a jucat în prima repriză o să fie bine. În prima repriză au jucat ce le-a spus Edi, dar în a doua repriză au uitat ce le-a spus. Toate echipele joacă agresiv cu noi”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT