Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit salariul incredibil al lui Oprița la CSA Steaua!

Gigi Becali a făcut o dezvăluire bombă la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Antrenorul Daniel Oprița are un salariu uriaș la CSA Steaua!
21.07.2023 | 21:51
Gigi Becali a dezvaluit salariul incredibil al lui Oprita la CSA Steaua
Ce l-a determinat pe Daniel Oprița să rămână la CSA Steaua în ciuda numeroaselor probleme legate de promovare. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, Gigi Becali a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul vicecampioanei a vorbit inclusiv despre războiul cu CSA Steaua și a făcut o dezvăluire bombă în privința antrenorului Daniel Oprița.

Daniel Oprița, salariu incredibil la CSA Steaua. Dezvăluirea lui Gigi Becali

CSA Steaua se pregătește de startul ligii secunde, acolo unde, în prima etapă, va da piept cu proaspăt retrogradata Chindia Târgoviște. Deși au plecat foarte mulți jucători și conducerea n-a rezolvat încă problema promovării în SuperLiga, Daniel Oprița rămas în continuare antrenorul „militarilor”.

ADVERTISEMENT

Mâhnit că echipa sa nu a primit permisiunea de a disputa derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, Gigi Becali a pus din nou tunurile pe rivalii de la CSA Steaua și a dezvăluit ce salariu colosal are Daniel Oprița. Tehnicianul câștigă mai mulți bani decât Elias Charalambous, care, la FCSB, are 5000 de euro pe lună.

„Eu îi dau o idee domnului Ciolacu și Corpului de Control al primului ministru. Să întrebe unitate militară salariu Oprița 10000 de euro, ministrul de armată șef stat major salariu 3000. Salariu de trei ori mai mare decât un angajat al unității militare.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița are salariu 10000 de euro pe lună. (n.r. – păi vreau și eu domnule Becali) Păi, oi vrea tu, dar dacă nu ești prieten cu Talpan… Băi, și dacă îți dă 100000 de euro n-ai cum să fii prieten cu Talpan”, a dezvăluit Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a rămas impresionat de coada care s-a format la casele de bilete de la Național Arena, acolo unde fanii FCSB au venit să își cumpere tichete la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, o arenă cu o capacitate de doar 7500 de locuri. „Derby de România” e programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

CSA Steaua oferă salarii uriașe și jucătorilor

Nici nu e de mirare că antrenorul Daniel Oprița câștigă un salariu uriaș la CSA Steaua. „Militarii” îi remunerează și pe jucători cu sume impresionante. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cât câștiga Adi Popa, fotbalist care a plecat vara aceasta in Ghencea și a semnat cu Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fostul mijlocaşul al „militarilor” încasa nu mai puțin de 20.000 de lei lunar (4000 de euro). Cel mai mare salariu îl avea însă stoperul brazilian Wallace. Fundașul era plătit cu 27.000 de lei lunar, adică aproximativ 5500 de euro.

Showul momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, poate fi urmărit în direct și în exclusivitate DOAR pe site-ul FANATIK.RO, în zilele luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Ulterior, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

Gigi Becali a dezvăluit salariul incredibil al lui Oprița la CSA Steaua

ADVERTISEMENT