Sport

FCSB, două schimbări la pauza derby-ului cu Dinamo. Creditul lui Miculescu a ținut doar 45 de minute

Elias Charlambous a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Dinamo, Miculescu și Djokovic fiind jucătorii sacrificați de antrenorul cipriot.
26.11.2023 | 22:25
FCSB doua schimbari la pauza derbyului cu Dinamo Creditul lui Miculescu a tinut doar 45 de minute
David Miculescu, evoluție „în ceață” în prima repriză a meciului Dinamo - FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eternul derby Dinamo – FCSB s-a disputat pe Arena Națională într-o atmosferă senzațională, creată de cei aproximativ 23.000 de fani prezenți la meci. A fost spectacol și pe gazon, și în tribune, așa cum îi stă bine unui meci de o asemenea tradiție.

FCSB, două schimbări la pauza partidei cu Dinamo. Surpriza David Miculescu nu a rezistat decât 45 de minute

Antrenorul cipriot Elias Charalambous a surprins cu echipa de start folosită la meciul cu Dinamo, printre titulari făcându-și apariția ca vârf împins și David Miculescu, în locul italianului Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Mutarea fusese anunțată în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA încă de vineri, cu mai bine de 48 de ore înaintea fluierului de start. Din păcate pentru el, jucătorul adus de la UTA Arad nu a confirmat așteptările staff-ului tehnic. Inexistent în primele 45 de minute, el a fost schimbat la pauză cu Andrea Compagno.

Un alt titular de la FCSB care i-a dezamăgit pe Charalambous și Pintilii a fost croatul Damjan Djokovic. Și acesta a rămas la pauză la vestiare, locul său fiind luat de Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman este formula de start cu care cuplul Charalambous – Pintilii a abordat derby-ul cu Dinamo. Ea a fost anticipată în proporție covârșitoare de FANATIK încă de vineri, singurul „intrus” fiind Lixandru, care i-a luat locul lui Dawa.

Pe lângă cele două schimbări efectuate la pauză, Elias Charalambous l-a mai introdus pe teren și pe Dorin Rotariu în minutul 85, care i-a luat locul lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Titularizările lui Miculescu și Djokovic, anunțate de Gigi Becali după eșecul cu Rapid

După eșecul cu Rapid de pe teren propriu din ultima etapă a turului sezonului regular din SuperLiga, patronul Gigi Becali anunțase în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că de acum înainte David Miculescu și Damjan Djokovic vor fi titulari la FCSB în locul lui Compagno și Ovidiu Popescu.

„Djokovic o să prindă echipa, mi-am dat seama, gata cu Ovidiu Popescu, cu prostia făcută în meciul cu Rapid. El ne-a distrus, de la mingea aia dată lui Borja Valle, acolo s-a distrus tot.

ADVERTISEMENT

De acum înainte, Djokovic va juca. Atacant va juca David Miculescu, gata, i-am văzut și pe Rotariu, și pe Compagno. David Miculescu nu este Maradona, dar este bătăios, nu returnează mingea la cinci metri, la adversari.

Asta e echipa, să știe toți: Coman, Miculescu, Băluță, asta este echipa. Djokovic, Șut și Olaru, asta este echipa noastră, în apărare mai vedem. Rotariu este caz închis. Nu îmi pare rău când încerc ceva”, spunea la vremea respectivă Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
2,37 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 pauză / 1 final” la meciul FCSB - Oțelul