Sport

Gigi Becali a făcut echipa pentru meciul cu Farul. Cei trei jucători care trebuie să fie titulari la FCSB

Gigi Becali a făcut echipa FCSB-ului pentru meciul cu Farul, anunțând trei jucători care nu au voie să lipsească din primul „11”.
17.04.2023 | 10:12
Gigi Becali a facut echipa pentru meciul cu Farul Cei trei jucatori care trebuie sa fie titulari la FCSB
Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman, Tavi Popescu și Joonas Tamm vor fi titulari la FCSB în meciul cu Farul. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB joacă un meci capital luni seara, de la ora 20:30, împotriva liderului Farul Constanța. Formația patronată de Gigi Becali are nevoie de o victorie, pentru a se apropia la două puncte în spatele constănțenilor, situație în care lupta la titlu ar deveni cu adevărat incendiară.

Gigi Becali a anunțat cum va juca FCSB în meciul cu Farul: „Tavi Popescu va fi inter”

Gigi Becali e convins că un rezultat negativ înregistrat în meciul cu Farul ar scoate-o pe FCSB din lupta la titlu, așa că a decis să-i folosească în primul „11” pe cei mai buni jucători pe care-i are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Chiar și pe Octavian Popescu, despre care spunea în urmă cu ceva timp că va fi trecut pe banca de rezerve. Acesta va fi folosit pe postul de inter, pentru a-i face loc în banda stângă lui Florinel Coman, jucător aflat într-o formă de zile mari.

„Cum fac echipa? Cu Florinel Coman în stânga, cu Tavi Popescu inter, cu Tamm central. Este atât de multă patimă cu fotbalul… Poți să-mi dai orice gând, dar gândul acesta îl bate pe oricare altul”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV, înaintea partidei FCSB – Farul din etapa 4 a play-off-ului SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali pune presiune pe jucători: „Dacă nu bați Farul, ce să cauți la titlu?”

Înaintea partidei cu Farul de luni seara, FCSB se află la 5 puncte în spatele „marinarilor” și doar o victorie o mai poate menține cu șanse  reale în lupta. Este și părerea lui Gigi Becali, care a pus presiune pe jucători, dându-le exemplu pe Manchester City.

„Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. Ați văzut la City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare, câștigi meciurile astea. Când este meci decisiv, trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și banii. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol la Cluj, eram gata, la revedere! Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor!”, a spus Gigi Becali despre șansele la titlu ale echipei sale.

El l-a lăudat și pe Florinel Coman, pe care îl compară acum cu Neymar după o fază spectaculoasă realizată în meciul din deplasare cu CFR Cluj de etapa trecută. „Florinel a devenit mai bun decât atunci când l-am luat. A înțeles că nu merge, vine la sală, se antrenează separat el. Se joacă cu mingea ca Neymar, a driblat șase! Șase!

ADVERTISEMENT

Nu l-au motivat criticile mele, ci Dumnezeu care i-a zis: ‘Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâlcău, Man și care în fața ta erau mici și tu nu ai luat măcar un milion’. Acum el trebuie să ia mai multe”, a încheiat patronul FCSB.


  • 2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT