Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a făcut primul “11” de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj: “Asta e echipa!”. Exclusiv

Gigi Becali se pregăteşte de derby-ul din Gruia şi a făcut public la FANATIK SUPERLIGA primul "11" al FCSB-ului în confruntarea cu CFR Cluj.
13.04.2024 | 09:38
Gigi Becali a facut primul 11 de la FCSB in derbyul cu CFR Cluj Asta e echipa Exclusiv
Gigi Becali a făcut primul "11" de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj: "Asta e echipa!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are 10 puncte avans în clasamentul din SuperLiga, înaintea confruntării cu CFR Cluj de duminică. Roş-albaştrii sunt singura echipa cu parcurs perfect în play-off până acum, cu trei victorii din trei meciuri.

Gigi Becali a făcut primul “11” de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj: “Asta e echipa!”

Gigi Becali se pregăteşte de derby şi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 cum arată primul “11” al roş-albaştrilor pentru confruntarea din Gruia:

ADVERTISEMENT

“Avem aşa: Coman, Miculescu şi George (n.r. Tavi Popescu) în faţă. La mijloc e Şut, Olaru şi Lixandru, iar în apărare e Radunovic. La centrali îi las pe ei să aleagă, că ei ştiu de la antrenamente. 

Nu ştiu dacă va fi Chiricheş cu Ngezana sau intră Dawa? Poate o să fie nevoie de Dawa. În dreapta va fi Creţu. Au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine.

ADVERTISEMENT

“Băluţă nu cred că intră!”

Băluţă poate să joace, dar nu cred că intră. Va fi cu Rapid, ca să fim siguri de el. Eu nu am ambiţii cu Rapid, nu sunt suporter. Eu sunt patron, ei sunt fanatici. Eu nu sunt aşa. 

Eu sunt fanatic de bani. Aşa că nu am ce ambiţii să am cu Rapid sau cu alte echipe”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga abia aşteaptă derby-ul: “Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri”

De cealaltă parte, patronul CFR-ului, Neluţu Varga abia aşteptă derby-ul cu FCSB şi, la fel ca în meciul cu Rapid, promite multe goluri şi la confruntarea din Gruia:

„Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană.

ADVERTISEMENT

Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri. Bineînțeles, este o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului.

Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos decât jucătorii FCSB-ului, ba, din contră…”, a spus Varga la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: