Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a găsit explicația pentru căderea lui Pantea. ”I-am zis și lui Meme”

Gigi Becali și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu Oțelul. Unul dintre cei vizați la FANATIK SUPERLIGA fiind Alexandru Pantea, aflat într-o vizibilă scădere de formă.
04.12.2023 | 19:34
Gigi Becali a gasit explicatia pentru caderea lui Pantea Iam zis si lui Meme
Gigi Becali și-a pus la zid jucătorii după eșecul cu Oțelul. Unul dintre cei vizați la FANATIK SUPERLIGA fiind Alexandru Pantea, aflat într-o vizibilă scădere de formă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut, pe teren propriu, împotriva gălățenilor, scor 0-2, în etapa a 18-a din SuperLiga. Dorinel Munteanu s-a ținut de promisiunea făcută la FANATIK SUPERLIGA și l-a învins pe Gigi Becali chiar pe Arena Națională.

Căderea de formă a lui Pantea, pusă de Gigi Becali pe seama lipsei de antrenament

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a pus căderea de formă a lui Alexandru Pantea pe faptul că antrenamentele de la FCSB durează prea puțin.

ADVERTISEMENT

”Pantea, nu știu ce și cu el. Păi de ce nu mai joacă nimic? O oră și un sfert. Imediat m-a dus gândul. Am întrebat după meci ce se întâmplă. L-am întrebat pe Mihai (n.r. – Mihai Stoica) cât face antrenament și mi-a zis o oră și un sfert.

‘Cum adică o oră și un sfert? Păi tu nu ai ceas?’, i-am spus lui Meme. ‘Păi eu ce să fac?’, mi-a transmis el. ‘Păi tu ce să faci? Tu ești acolo conducător. Ești omul care te-am pus să conduci. Ai ceas? Pune ceasul’, i-am zis eu.

ADVERTISEMENT

‘Păi ce fac, îl dăm afară pe Neubert? Că face el pregătirea’, mi-a zis Meme. ‘El face pregătirea, dar îi spui așa: Combinată cu antrenor, cu pregătire, ceasul este 13:00, la 14:45 se oprește antrenamentul’. Repetiție, repetiție.

Să vezi acum după ce am intervenit eu ce se va întâmpla: repetiția, repetiția. Dacă nu face repetiții nu are antrenament, nu a mai urcat prea mult. Nu e antrenat, nu are condiție fizică. Nu poți să-l scoți că nu ai pe cine să bagi sub 21”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Becali vrea să transfere jucători ofensivi

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a transmis pe un ton categoric că Andrea Compagno mai are de jucat doar trei meciuri, până la finele sezonului, după care își va găsi altă echipă. În aceeași situație se mai află Dorin Rotariu, Valentin Crețu și Cristi Ganea.

După eșecul cu Oțelul Galați, scor 0-2, patronul liderului a anunțat venirea a 3 fotbaliști. Optar, nouar, decar. Ăștia trei vor fi aduși. Bine că am ajuns aici. Vedem cum ne ajută Dumnezeu să putem să o scoatem până la iarnă. La iarnă iau 3 jucători și am terminat bâlciul”, a spus Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

De unde vine forma slabă a lui Pantea

ADVERTISEMENT
Tags:
1,98 este cota BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova - FCSB din Cupa României Betano