Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a găsit vinovatul în scandalul din vestiarul Rapidului. „Probabil de aia l-a dat Gică Hagi”

GigiI Becali a comentat scandalul din vestiarul Rapidului, spunând că e de neconceput ca aşa ceva să se întâmple la FCSB. Patronul se felicită că nu l-a luat pe Borza.
26.02.2024 | 11:46
Gigi Becali a gasit vinovatul in scandalul din vestiarul Rapidului Probabil de aia la dat Gica Hagi
Gigi Becali a găsit vinovatul în scandalul din vestiarul Rapidului. „Probabil de aia l-a dat Gică Hagi”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestiarul Rapidului a fost zguduit de un mare scandal după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 1-3. Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club de noapte, la câteva ore după meci.

Gigi Becali a găsit vinovatul în scandalul din vestiarul Rapidului: “Dacă mintea ta e la club cum să câştigi campionatul?”

Gigi Becali a comentat scandalul de la Rapid şi se felicită că nu l-a transferat pe Andrei Borza în vară de la Farul Constanţa. Patronul roş-albaştrilor susţine că la FCSB nu poate exista aşa ceva:

ADVERTISEMENT

“Nici nu concep chestia asta. Nici nu vreau să comentez ceea ce nu concep. Nu jucătorul, ăla care este… Nu vreau să dau nume, dar din moment ce se întâmplă aşa ceva, conducătorul. Cum adică jucători în club din cantonament?

Problema e de mentalitate. Nu de înfrângere. Dacă mintea ta e la club cum să câştigi campionatul? Tu ar trebui să vezi milioane de mingi în faţa ta. Şi tu pleci la club. Este chestiune de administraţie.

ADVERTISEMENT

“Probabil de aia l-a dat Gică”

Eu nu comentez că nu există aşa ceva. Tu batjocoreşti clubul. Se bagă milioane de euro şi tu vii şi batjocoreşti? Tăiat salariul definitiv pe un an. De Borza nu ştiam despre el.

Probabil de aia l-a dat Gică. Mă gândeam că cine ştie ce şmecherii au fost. Dar la Gică Hagi care e treaba. Chiar dacă îl iei din club, când ţipă o dată la tine, vezi stele verzi. 

ADVERTISEMENT

Când ţipa Gică: «Borza», îi spărgea picioarele. El talent are, dar vedea stele verzi şi băga kerosen, motorină, benzină şi juca. Vrei să îţi spun un lucru? Într-un fel este bine pentru ei, că acolo era calul troian, care îi curăţa tot timpul”, a spus Gigi Becali.

FCSB s-a desprins la 10 puncte în frunte!

FCSB s-a desprins la 10 puncte în fruntea clasamentului după victoria cu 3-2 obţinută împotriva celor de la FC Botoşani. De la gazde au fost eliminaţi Nana Antwi şi Darius Olaru, care vor lipsi două etape.

ADVERTISEMENT

Rapid şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte pe locul secund. Giuleştenii joacă în etapa intermediară cu UTA Arad, una dintre cele mai în formă echipe din SuperLiga, în timp ce Oţelul va primi vizita CFR-ului.

Gigi Becali a găsit vinovatul în scandalul din vestiarul Rapidului. „Probabil de aia l-a dat Gică Hagi”

ADVERTISEMENT
Tags: