Sport

Gigi Becali a vorbit despre şansele Rapidului la titlu în sezonul viitor: “Trebuie să mai bage 10 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine”. Exclusiv

Rapid are o campanie masivă de transferuri şi vrea să intre din sezonul viitor în lupta la titlu. Gigi Becali nu le dă nicio şansă rivalilor din Giuleşti şi anunţă că trebuie să investească serios.
25.06.2023 | 10:44
Gigi Becali a vorbit despre sansele Rapidului la titlu in sezonul viitor Trebuie sa mai bage 10 milioane de euro ca sa vina la acelasi nivel cu mine Exclusiv
Gigi Becali a vorbit despre şansele Rapidului la titlu în sezonul viitor Trebuie să mai bage 15 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să se transforme într-o echipă de titlu şi are o campanie masivă de transferuri în această perioadă de mercato. Giuleştenii i-au acontat gratis pe Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, puşi pe liber de FCSB, dar asta nu îl îngrijorează pe patronul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a vorbit despre şansele Rapidului la titlu în sezonul viitor: “Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine”

Într-un dialog cu FANATIK, Gigi Becali a vorbit şi despre rivalii de la Rapid, cărora nu le dă nicio şansă la campionat. Latifundiarul susţine că nu giuleştenii nu se pot bate la titlu cu jucători aduşi gratis şi trebuie să investească serios:

ADVERTISEMENT

“Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine. Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi.

Eu am un Olaru, Florinel Coman şi Tavi Popescu. Ei costă 15 milioane de euro toţi trei. N-am zis pe fiecare mai mult, am zis atât. Ei au trei jucători care să coste 15 milioane de euro? N-au.

ADVERTISEMENT

“Ei trebuie să mai bage 10 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine”

Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar 5 milioane. Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro.

Ei trebuie să mai bage 10 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine. În orice afacere, trebuie să ai o logică. La fotbal nu este de fiecare dată logică, este adevărat”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Cristea şi Oaidă, Rapid l-a transferat de la CFR Cluj pe Christopher Braun, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. La Giuleşteni va evolua din sezonul viitor şi fostul mijlocaş de la Dinamo, din perioada Cortacero, Borja Valle.

Rapid are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3

Sub comanda lui Adrian Mutu va juca din sezonul viitor şi Cătălin Cîrjan. Tânărul mijlocaş ofensiv a fost împrumutat de la Arsenal. Va fi prima experienţă la seniori a jucătorului care a fost luat de câteva ori la echipa mare şi de Arteta, dar nu a apucat să debuteze la “tunari”.

ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat pe locul doi în SuperLiga în stagiunea precedentă, în timp ce Rapid a încheiat pe locul cinci. Obiectivul declarat al giuleştenilor este clasarea pe locurile 1-3 în SuperLiga.

  • 3.500.000 de euro este bugetul de transferuri al Rapidului
  • 300.000 de euro au plătit giuleştenii pe Braun

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: