Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali așteaptă debutul marelui transfer al FCSB. „E cât 5 de Crețu”

Gigi Becali abia așteaptă să îl vadă la lucru pe noul transfer de la FCSB. Fotbalistul îl scoate din primul „11” pe Vali Crețu.
07.02.2024 | 13:20
Gigi Becali asteapta debutul marelui transfer al FCSB E cat 5 de Cretu
Gigi Becali așteaptă debutul marelui transfer al FCSB. „E cât 5 de Crețu”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Nana Antwi la FCSB. Fundașul ghanez n-a apucat să debuteze încă din cauză că i-a întârziat permisul de muncă. Gigi Becali abia așteaptă să îl vadă la treabă.

Vali Crețu, în pericol. Noul transfer îl va scoate din echipă la ordinul lui Gigi Becali

Vali Crețu, fotbalist al cărui contract a fost prelungit în această iarnă, a fost remarcatul lui Horia Ivanovici la FCSB – Farul 1-1. „Știți cine mi-a plăcut mie? Dumneavoastră sunteți jupân acolo, dar eu nu l-aș da niciodată pe Crețu”.

ADVERTISEMENT

„Da, dar mai face faulturi care nu trebuie. El a făcut faultul din care am luat gol. Nu trebuia să facă fault acolo”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„A jucat Crețu, dar e unul Nana, care e rachetă. E cinci de Crețu”, a spus patronul liderului despre Nana Antwi, fundaș ghanez, care l-a costat 50.000 de euro pe Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „N-am văzut fotbalist ca el”

Nana Antwi (23 de ani) este și unul din remarcații lui Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit că fundașul african are cel mai scăzut procentaj de grăsime din echipă.

„Până acum aveam recorduri, Florin Tănase undeva avea 3% ţesut adipos, dar ca Nana Antwi nu am văzut. Dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să îl apuce, nu o să reușească.

ADVERTISEMENT

Nu o să aibă de ce să îl apuce. N-am întânit așa ceva. Nu are deloc strat adipos. Cred că are 0.01%. A fost foarte greu la medicina sportivă să i se ia sânge.

Nu i se văd nici venele. A trebuit să fie bătută zona pentru a se relaxa muşchiul”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce număr va avea Nana Antwi la FCSB

La FCSB, Nana Antwi va îmbrăca, cel mai probabil, tricoul cu numărul 34. Chiar dacă nu a anunțat oficial numărul fundașului dreapta, vicecampioana României nemeționând acest aspect când l-a prezentat, fostul fotbalist de la Urartu a apărut la antrenamente îmbrăcat într-un echipament cu acest număr.

REMARCATII lui Gigi Becali dupa FCSB - Farul 1-1 | Cine INTRA PE LISTA NEAGRA

ADVERTISEMENT
Tags: