Sport

Gigi Becali confirmă dezvăluirile Fanatik! Azi, Marius Croitoru putea fi antrenor la FCSB: „Mie îmi pare rău de el”

Gigi Becali caută variantă de antrenor la FCSB, după ce Nicolae Dică și-a dat demisia. Finanțatorul a confirmat că l-a dorit pe Marius Croitoru, informație dezvăluită de FANATIK.
01.11.2022 | 15:17
Gigi Becali confirma dezvaluirile Fanatik Azi Marius Croitoru putea fi antrenor la FCSB Mie imi pare rau de el
Gigă Becali confirmă dezvăluirile de acum trei săptămâni din Fanatik! Astăzi, Marius Croitoru putea fi antrenor la FCSB! „Mie îmi pare rău de el”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este în căutare de antrenor după ce Nicolae Dică și-a prezentat demisia. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a renunțat la funcție după ce FCSB a pierdut cu „U” Cluj, scor 1-2. În emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, site-ul nostru a dezvăluit că Andrei Prepeliță este favoritul numărul 1 al latifundiarului din Pipera.

Marius Croitoru putea fi antrenorul lui FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Gigi Becali a confirmat FANATIK

Prepeliță e liber de contract după ce a fost dat afară de FC Argeș. În situația sa se află și Ilie Poenaru, un alt tehnician pe placul lui Gigi Becali, care s-a tocmai s-a despărțit de UTA și e dorit de o echipă care se luptă la retrogradare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Totuși, în acest moment, FCSB putea fi antrenată de Marius Croitoru, actualul tehnician al piteștenilor. După ce roș-albaștrii au pierdut în Danemarca, scor 0-5, cu Silkeborg, FANATIK a dezvăluit că giurgiuveanul în vârstă de 42 de ani era preferat de Becali să îi ia locul lui Dică.

A urmat meciul cu UTA Arad, din SuperLiga, câștigat cu 2-1 de roș-albaștrii, iar „Nick” a vrut să își dea demisia. Aceasta i-a fost respinsă de către finanțator, iar Marius Croitoru a ajuns între timp la FC Argeș. Nu a mai durat mult, iar ruptura dintre FCSB și Dică s-a produs, ceea ce l-a făcut pe Gigi să regrete că nu îl mai poate aduce pe Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi pare rău de Croitoru, pentru că îmi plăcea. Şi Prepeliţă şi Poenaru îmi plac. Cel mai mult la Croitoru mi-a plăcut pentru că a spus aşa: ‘Cine e vinovatul? Eu’. Nu a zis că echipa nu a făcut, a spus ‘domnule, eu sunt vinovatul’. Bărbăţie: nu joacă nimic echipa şi ai luat crema fotbalului din România, tu eşti vinovat.

Pe mine mă deranjează, că nu vreau să arunc banii pe care Dumnezeu mi-i dă şi dacă nu se redresează echipa se aruncă banii. Eu nu vreau să pierd bani. Da, am vorbit cu Poenaru. Îmi place, o să vedem. Nu vreau să spun unul, e posibil Poenaru, e posibil ăsta, Prepeliţă, să vedem cu cine ne înţelegem, cine va fi”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali exclude varianta numirii unui tehnician străin pe banca roș-albaștrilor: „Nu. Va veni antrenor român când va veni”, a adăugat finanțatorul lui FCSB.

Încă o demisie de la FCSB

După 1-2 cu „U” Cluj, FCSB a ajuns pe locul 7 în SuperLiga, la trei puncte de play-off. Înfrângerea de pe Cluj Arena nu a însemnat doar demisia lui Nicolae Dică, ci și plecarea unui membru important din staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că „secundul” Viorel Tănase a decis să plece și el de la FCSB, în ciuda dorinței clubului, care ar fi vrut ca el să conducă echipa la meciul cu West Ham din Conference League, ultimul din acest sezon de cupe europene pentru roș-albaștri.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT