Sport

Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu pe tema Octavian Popescu: ”E Alain Delon? E Brad Pitt? L-au ales pentru că este cel mai bun jucător”

Edi Iordănescu a decis să-l lase pe banca de rezerve pe Octavian Popescu la meciul din Muntenegru, iar Gigi Becali nu poate trece prea ușor peste acest lucru.
07.06.2022 | 14:40
Gigi Becali continua contrele cu Edi Iordanescu pe tema Octavian Popescu E Alain Delon E Brad Pitt Lau ales pentru ca este cel mai bun jucator
Edi Iordănescu a decis să-l lase pe banca de rezerve pe Octavian Popescu la meciul din Muntenegru, iar Gigi Becali nu poate trece prea ușor peste acest lucru. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea umilitoare de la Podgorica, finanțatorul FCSB-ului l-a făcut praf pe selecționer într-o declarație oferită în exclusivitate pentru FANATIK.

Octavian Popescu, motiv de râcă între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Răspunsul tehnicianului nu s-a lăsat prea mult așteptat și în conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Bosnia Herțegovina a spus că abordarea omului de afaceri în cazul lui Popescu este una nocivă și care nu ajută fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Recunoscut ca un om căruia îi place să aibă ultimul cuvânt, Gigi Becali a vorbit din nou despre faptul că Edi Iordănescu îl ține rezervă pe Octavian Popescu și i-a transmis selecționerului că trebuia să înceapă în Muntenegru cu cea mai bună echipă.

”L-am criticat destul pe Edi Iordănescu, dar am făcut-o ca să vadă că nu e chiar așa pe vorbe. Treaba lui, nu vreau să-l mai critic. Posibil, imposibil, trebuie să câștigi meciul, nu mă interesează strategia.

ADVERTISEMENT

Nu îl ții pe Messi rezervă să câștigi meciul următor și să-l pierzi pe ăsta. Începi cu echipa cea mai bună și mai odihnești pe parcursul meciului pentru următoarele. Dar trebuie să începi cu dreptul”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Mesaj clar în privința sumei de transfer a lui Tavi Popescu

Finanțatorul FCSB-ului consideră că Tavi Popescu este cel mai bun jucător român la ora actuală și nu vede logica prin care Valentin Mihăilă, un fotbalist care nu a reușit să se impună la Atalanta, este titular în fața lui.

ADVERTISEMENT

”Nu spun eu de zecile de milioane… cei ce au făcut promo l-au ales pe Tavi Popescu. De ce l-au ales? E Alain Delon? E Brad Pitt? L-au ales pentru că este cel mai bun jucător din România. Tavi Popescu câștigă meciuri singur, driblează, pasează, dă gol. Ăsta e la ora asta, cel mai bun.

Îi transmit lui Edi Iordănescu așa: sub 50 de milioane nu o să iau pe Tavi Popescu. Dacă îl pui pe Mihăilă să joace în locul Tavi Popescu atunci se vede ce antrenor ești. Artă, neartă… dacă e pe bancă Tavi Popescu nu ai cum să câștigi meciuri. Și așa nu avem mari valori la națională”, a afirmat Becali.

ADVERTISEMENT

În încheiere, omul de afaceri a criticat alegerea lui Edi Iordănescu de a începe meciul din Muntenegru cu Iulian Cristea pe postul de mijlocaș la închidere: ”Nu poți să fii tu cel mai deștept să-l pui pe Cristea mijlocaș când el e fundaș. Și nici măcar nu e vreun mare talent. E mândrie, trufie”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,08 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Bosnia Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT