Fotbal intern

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Sergiu Buş şi noul număr 9 de la FCSB: “Pleacă pe 100 de milioane!”. Exclusiv 

21.01.2021 | 17:53
Gigi Becali detalii despre transferul lui Sergiu Bus si noul numar 9 de la FCSB Pleaca pe 100 de milioane Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sergiu Buş a plecat de la FCSB la echipa Seongnam din Coreea de Sud, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Gigi Becali a scos 300.000 de euro pe atacantul pe care l-a adus gratis în vară, după ce şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaş.

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre transferul lui Sergiu Buş în Coreea de Sud, susţinând că a primit o ofertă bună pentru atacant, pe care l-a lăsat să pleca după doar 6 luni petrecute la FCSB.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB ne-a declarat că ar vrea să aducă un atacant de careu, însă nu găseşte în Liga 1 ceea ce şi-ar dori, astfel că noul “număr 9” de la echipă va fi tânărul Octavian Popescu, tânărul cu evoluţii remarcabile în acest sezon:

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Sergiu Buş: “Octavian Popescu este noul număr 9”

“L-am dat pe Buş pentru că mi-a convenit şi oferta. Aş vrea să aduc un număr 9, dar nu am ce să găsesc în Liga 1. Singurul pe care am vrut să îl iau a fost Cardoso, dar a plecat şi el în Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Sergiu Buş, transferat pe 300.000 de euro! A marcat doar 2 goluri la FCSB

Sergiu Buş s-a accidentat în luna decembrie şi revenirea pe gazon ar fi trebuit să se petreacă în prima parte a lunii februarie. Atacantul nu a rupt “gura târgului” în cele 6 luni petrecute la FCSB, având două goluri în 11 meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a încasat 120.000 de euro la semnătură şi a avut un salariu lunar de 15.000 de euro la FCSB. Cu acest transfer, Gigi Becali a ieşit pe plus scăzând toate cheltuielile pe care le-a avut cu jucătorul.

Octavian Popescu, noua senzaţie de la FCSB! U Craiova l-a pierdut în vară

Octavian Popescu a fost ghidonat spre FCSB de impresarul Giovani Becali. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost sub contract cu Universitatea Craiova până în vară, însă impresarul l-a propus lui Gigi Becali, patronul FCSB oferindu-i un contract superior.

ADVERTISEMENT

A debutat în Liga 1 la 17 ani în meciul cu FC Argeş, câştigat cu 2-0 de roş-albaştrii. Evoluţiile sale au fost din ce în ce mai bune şi chiar dacă nu a marcat încă pentru FCSB, în cele 11 meciuri disputate pe plan intern a dat 5 pase de gol şi a scos trei lovituri de pedeapsă.

ADVERTISEMENT
  • 18 ani are Octavian Popescu
  • 300.000 de euro a încasat FCSB pentru Sergiu Buş

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!