Sport

Gigi Becali distruge Dinamo: ”Nu o să facă față. Retrogradează”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Dinamo în SuperLiga, dar nu crede că rivalii au șanse să se salveze de la retrogradare.
04.07.2023 | 15:00
Gigi Becali distruge Dinamo Nu o sa faca fata Retrogradeaza
Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Dinamo în SuperLiga, dar nu crede că rivalii au șanse să se salveze de la retrogradare. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

”Roș-albii” s-au întors în SuperLiga după un an de absenţă, dar problemele sunt departe de a fi rezolvate”. În continuare partea financiară este definitară și trebuie rezolvată interdicția la transferuri.

Dinamo nu e văzută bine de Gigi Becali

Cu puțin timp înainte de de startul unui nou sezon în SuperLiga, Gigi Becali a anunțat clar și răspicat că Dinamo nu are cum să facă față cerințelor din primul eșalon și va retrograda din nou.

ADVERTISEMENT

”Nu e bine să înfigi cuțitul în rana omului. Dinamo e Dinamo, e păcat că a ajuns așa. Trebuie să vină cineva să bage bani. Că așa nu se poate, că ia ăla 10%, ăla 7%. Le trebuie cineva cu bani.

Nu o să facă față. Retrogradează iar. Dacă nu sunt bani, retrogradezi! Să vedeți ce scandaluri o să fie. Le trebuie jucători”, a declarat Becali, despre situația în care se află marea rivală.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” s-a arătat încrezător că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a 2-a din SuperLiga, se va desfășura pe stadionul Steaua și asta după ce premierul Marcel Ciolacu i-a făcut o promisiune în acest sens.

Becali încă îl așteaptă pe Vlad Chiricheș

Gigi Becali a afirmat că încă așteaptă un răspuns din partea fundașului central Vlad Chiricheș în ceea ce privește transferul la FCSB și este dispus să-i mai ofere timp pentru că este un jucător important.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a mărturisit că jucătorul i-a transmis că și-ar dori să se întoarcă în România, însă până la urmă este vorba de bani și de ce ofertă din străinătate va primi jucătorul.

Presa din Italia a scris că Vlad Chiricheș nu mai dorește să continue la Cremonese și e foarte aproape să își rezilieze contractul cu echipa retrogradată la finalul sezonului în Serie B.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că omul de afaceri i-a pregătit un contract în valoare de 500.000 de euro, iar căpitanul naționalei i-a promis că dacă nu va avea o ofertă bună din străinătate se va întoarce la vicecampioana României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: