Sport

Vlad Chiricheș, decizie de ultimă oră. Vine la FCSB?

Vlad Chiricheș și-a reziliat contractul cu retrogradata Cremonese. Gigi Becali îl așteaptă la FCSB pe căpitanul naționalei României
04.07.2023 | 10:00
Vlad Chiriches decizie de ultima ora Vine la FCSB
Vlad Chiriceș a jucat 1 an în Serie A la Cremonese. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș nu va mai continua la Cremonese, iar varianta FCSB devine din ce în ce mai credibilă. Ar putea fi lovitura verii pentru vicecampioana României.

Vlad Chiricheș pleacă de la Cremonese. Căpitanul României, din ce în ce mai aproape de FCSB

Vestea a apărut în presa din Italia, care scrie că fundașul central e foarte aproape să își rezilieze contractul cu echipa retrogradată la finalul sezonului în Serie B.

ADVERTISEMENT

„Potrivit ultimelor informații, Vlad Chiricheș se gândește să rezilieze contractul cu Cremonese. Nu se știe deocamdată care sunt intențiile fundașului, dar nu e exclusă o revenire în țara natală”, anunță italienii.

Stoperul nu a avut cel mai bun sezon la Cremonese, fiind presărat cu multe accidentări. A prins doar 16 meciuri în Serie A și unul în Cupa Italiei.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș ar putea deveni la FCSB cel mai bine plătit jucător din România

FANATIK a dezvăluit că Gigi Becali i-a pregătit un contract în valoare de 500.000 de euro, iar veteranul i-a promis că dacă nu va avea o ofertă bună din străinătate se va întoarce la FCSB.

Dacă va accepta oferta, „Chiri” va deveni cel mai bine plătit jucător din SuperLiga, și îl va detrona pe Florinel Coman, al cărui salariu a fost mărit la 360.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Eu i-am făcut ofertă”

Patronul FCSB a dezvăluit pentru FANATIK stadiul negocierilor cu Vlad Chiricheș: „Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele.

ADVERTISEMENT

De la Chiricheș așteptăm răspuns. Ei probabil, cred eu, că așteaptă ceva mai bun și, dacă nu vine ceva mai bun, vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș, la Djokovic. Eu cred că o să vină”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „1 solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT