Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali face mișto de CSA Steaua: „Iar au fost 30 de inși pe stadion”

Gigi Becali s-a distrat pe seama faptului că CSA Steaua a adus în tribune doar 1000 de fani la meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-1. Latifundiarul susţine că nu ar fi pierdut niciodată procesele pentru marcă, dacă nu ar fi fost închis.
26.09.2023 | 20:00
Gigi Becali face misto de CSA Steaua Iar au fost 30 de insi pe stadion
Gigi Becali face mișto de CSA Steaua: „Iar au fost 30 de inși pe stadion”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru siglă, marcă şi palmares pare unul fără sfârşit. Cele două părţi se judecă de nouă ani de zile, de la decizia Tribunalului din 2014 care interzicea echipei lui Becali folosirea numelui Steaua.

Gigi Becali face mișto de CSA Steaua: “Au făcut stadion de 100 de milioane şi merg 30 de inşi”

Patronul celor de la FCSB a râs de rivalii de la CSA Steaua şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că va recupera numele echipei. Însă, până atunci consideră dreptate Divină ceea ce se întâmplă la echipa Armatei, care adună puţini fani la stadion şi nu are drept de promovare:

ADVERTISEMENT

“La Oradea este nebunie mare că nu vor să ne dea nici bilete la galerie. Ei spun că nu s-au confruntat cu o asemenea situaţie. Vor fi ei (n.r. CSA Steaua) anonimi pentru că le vom lua numele. Nici pe cale sportivă nu mai sunt.

Nu mai intră în play-off. Au fost 30 de inşi pe Ghencea. Au făcut stadion de 100 de milioane şi merg 30 de inşi. Le e frică, ştiţi de ce? Pentru că ei nu îşi pot justifica banii cheltuiţi, aproximativ 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Începe Dumnezeu să le facă dreptate. M-au hingherit într-un hal fără de hal”

Ca să dea salarii, trebuie să ia jucători! Cum să justifici? Acolo sunt nişte oameni, care vin la birou, se angajează de bună credinţă ca să pună o pâine pe masă la familie. 

Ei nu ştiu când s-au angajat că se angrenează într-o construcţie penală, fără să îşi dea seama. Iar când vine ancheta, nu mai ţine cont de cine ce a făcut. Şi oamenii pot face puşcărie nevinovaţi.

ADVERTISEMENT

Începe Dumnezeu să le facă dreptate. M-au hingherit într-un hal fără de hal. Ba să jucăm la Buzău, la Giurgiu. În condiţiile în care s-a făcut stadion de 100 de milioane de euro. În situaţia în care generalii, miniştrii au semnat şi am preluat echipa pe Hotărâre de Guvern.

A semnat Adrian Năstase, miniştri de Armată. De acolo am preluat”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Au trimis până şi la puşcărie, la Poarta Albă, doi jandarmi, ca să nu facă Gigi Becali puşcărie la mişto”

Latifundiarul a declarat că în perioada detenţiei au fost oameni care au vrut să îi distrugă toate afacerile. Mai mult, au fost trimise forţe de ordine special ca Becali să îşi ispăşească pedeapsa corect în penitenciar:

“Niciodată în viaţa lor dacă nu eram în puşcărie nu câştigau procesele pentru marcă. Când am intrat în puşcărie, toate instituţiile au tăbărât. La Arcom, la Avicola, peste tot.

Au vrut să distrugă tot. Au trimis până şi la puşcărie, la Poarta Albă, doi jandarmi, ca să nu facă Gigi Becali puşcărie la mişto. Şi aşa am intrat acolo nevinovat”, a povestit Becali.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali îi ironizează pe cei de la CSA Steaua

ADVERTISEMENT