Fotbal intern

Gigi Becali, furios după rușinea României din Armenia: ”Cum să-i ții la tineret?”

01.04.2021 | 14:26
Gigi Becali furios dupa rusinea Romaniei din Armenia Cum sai tii la tineret
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a arătat furios după rușinea României din Armenia și consideră că naționala noastră poate învinge orice reprezentativă și se poată clasa pe primul loc în grupa din preliminariile CM 2022.

Imediat după jocul de la Erevan, patronul ”roș-albaștrilor” a vorbit pentru FANATIK și a lăsat să se înţeleagă că Mirel Rădoi nu ar mai trebui să rămână pe banca ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

România a cedat cu 3-2 în Armenia după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la Mondialul din Qatar.

După meciul Armenia – România, Gigi Becali îi propune pe Olaru și Moruțan la națională

Supărat din cauza eșecului naționalei României în Armenia, Gigi Becali i-a făcut un nou reproș selecționerului Mirel Rădoi, considerând că doi dintre jucătorii importanți de la FCSB, Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, ar fi trebuit să se afle în lot și nu la reprezentativa U21.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să speculați, nu vreau să critic pe nimeni. Eu zic că noi avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc. Noi avem jucători de putem să câștigăm toate meciurile. Eu nu zic de nimeni. Eu zic că noi avem echipă bună”, a declarat Becali pentru as.ro.

”Cum să-i lași pe Olaru și Moruțan la tineret, noi trebuie să calificăm echipa națională. Eu spun doar că noi avem marfă. Nu poate să mă oprească nimeni să îmi spun părerea”, a continuat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Demisionează Mirel Rădoi după umilința de la Erevan?

”Noi avem jucători să facem o echipă națională încât să batem Germania și să venim pe primul loc. Eu am crezut că Germania este de pe altă planetă, dar noi am fost prea slabi. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi avem jucători care joacă la echipe în străinătate”, a încheiat Gigi Becali.

Mirel Rădoi a ajuns la 11 meciuri pe banca echipei naţionale, cu o partidă mai puţin decât Christoph Daum, considerat cel mai slab selecţioner din istoria României. După înfrângerea cu Armenia, fostul fotbalist al FCSB poate uşor să-i ia locul neamţului în topul ruşinos al selecţionatei.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a comentat prestația naționalei României din meciul cu Armenia, 2-3, și nu înțelege mutările pe care le-a făcut Mirel Rădoi în a doua repriză, mai ales după ce ”tricolorii” au întors scorul. ”Mister” crede că este vorba despre o  lipsă de experiență din partea lui Rădoi și consideră că selecționerul trebuia să facă alte schimbări, pentru a închide jocul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT