Sport

Saburtalo Tbilisi – FCSB 1-0, în turul 2 preliminar al Conference League. Echipa lui Toni Petrea s-a făcut de râs în Georgia. Video

FCSB a început cu stângul turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-1 în Georgia prima manșă a dublei cu Saburtalo Tbilisi. Returul se va juca pe 28 iulie, la București.
21.07.2022 | 08:17
Saburtalo Tbilisi  FCSB 10 in turul 2 preliminar al Conference League Echipa lui Toni Petrea sa facut de ras in Georgia Video
FCSB își începe aventura europeană în Georgia, contra lui Saburtalo Tbilisi. fofo: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
21-07-2022
16:03

Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0 (Nonikashvili 41)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 67 – O nouă ocazie de gol pentru Florinel Coman! Șeptarul vicecampioanei noastre trage puternic din afara careului, dar Megrelishvili respinge senzațional!

Min. 65 – FCSB ratează din nou egalarea! Cordea trage la scurt, dar goalkeeperul gazdelor respinge în corner.

Min. 58 – Jinjolava îl faultează în propriul careu pe Andrei Cordea, dar arbitrul norvegian nu dictează penalty pentru FCSB!

Min. 57 – Meciul se joacă în continuare pe contre! Servit excelent de Cordea, Coman trimite în bară!

Min. 53 – Târnovanu își salvează din nou echipa! Portarul scoate in extremis mingea trimisă de Dawa, cu capul, care se ducea spre poartă.

Min. 50 – Ocazie mare și pentru FCSB! Darius Olaru trage la poartă dintr-o poziție similară, dar mingea se lovește de Florin Tănase.

Min. 48 – Gruzinii trec din nou pe lângă 2-0! Sikharulizd trage bine din 6 metri, dar Târnovanu respinge cu piciorul!

Min. 46 – Florinel Coman intră pe teren la FCSB! Deși a jucat bine în prima repriză, Malcom Edjouma a fost cel sacrificat.

Min. 45+2 – Gazdele, aproape de 2-0! Pericol la poarta vicecampioanei României, după ce Ovidiu Popescu le-a făcut un cadou adversarilor! Târnovanu a salvat-o pe FCSB la șutul lui Tabatadze!

Min 41 – GOOOL Saburtalo Tbilisi!!! Nonikashvili deschide scorul cu largul concurs al lui Târnovanu! Acesta a fost primul șut pe poartă al gruzinilor.

Min. 40 – Malcom Edjouma are și el șansa deschiderii scorului, dar șutul său puternic e respins cu pieptul de goalkeeper!

Min. 31 – Contraatac fulger al oaspeților! Cordea șutează bine, dar portarul Megrelishvili respinge în corner!

Min. 27 – FCSB are primul șut pe spațiul porții! Cordea trage din lovitură liberă, dar fără să-i pună mari probleme portarului advers.

Min. 11 – Șansă bună pentru gazde! Scăpat din marcaj, Sikharulizde lovește mingea cu capul din 6 metri, care se duce peste poarta lui Târnovanu.

Min. 3 – După o mică întârziere, partida se vede la TV pe Digi Sport 1.

Min. 1 – A început meciul din Georgia!

21-07-2022
16:01

Probleme cu transmisia la TV a meciului Saburtalo Tbilisi - FCSB

Românii ratează startul meciului dintre Saburtalo Tbilisi – FCSB. Programat să înceapă la ora 19:00, pe Digi Sport 1, debutul confruntării nu se vede la TV.

Jurnalistul Digi Sport Radu Naum a anunțat în emisiuea „Fotbal Club” că sunt probleme cu semnalul emis din Georgia, pe care trebuie să îl preia și televiziunea din România.

21-07-2022
14:37

Jonas Tamm, debut la FCSB! Echipa de start trimisă de Toni Petrea

Echipele de start în Saburtalo – FCSB: 

Saburtalo (4-2-3-1): Megrelishvili – Goholeishvili, Chaduneli, Kakubava, Jinjolava – S. Nonikashvili, Kardava – Tabatadze, L. Nonikashvili, Guliashvili – Siharulidze. Antrenor: Lasha Nozadz

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Haruţ – Şut, Edjouma, Olaru – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea

 

 

Meciul Saburtalo Tbilisi – FCSB are loc joi, 21 iulie, în cadrul primei manșe a turului 2 preliminar din Conference League. Este debutul bucureștenilor în această a doua ediție a celei de-a treia competiții continentale intercluburi și, evident, se dorește a fi unul cu dreptul, pentru că obiectivul fixat de patronul Gigi Becali, ca în fiecare an, este ajungerea în faza grupelor.

Unde se joacă meciul Saburtalo Tbilisi – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League

Întâlnirea Saburtalo Tbilisi – FCSB se dispută joi, 21 iulie, de la ora 19:00, în capitala Georgiei, pe stadionul „Boris Paichadze Dinamo Arena”, cel mai mare stadion din Tbilisi. Aici joacă meciurile echipa fanion a fotbalului georgian Dinamo, precum și naționala de rugby. „Stejarii” au evoluat de mai multe ori pe această arenă care acum are o capacitate de 55.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

Saburtalo Tbilisi este o echipă care a fost înființată în 1999 și care până în 2013 a activat în ligile inferioare, în 2013 reușind să ajungă în al doilea eșalon. Un an mai târziu a făcut pasul cel mare spre Erovnuli Liga, prima divizie georgiană, unde a câștigat titlul în 2018.

Recunoscuți ca mari naționaliști, georgienii vin în număr mare la stadion atunci când o echipă joacă în cupele europene, necontând dacă în campionat susțin altă formație. În 2006, clubul a fost cumpărat de omul de afaceri Tariel Khechikashvili, care ulterior a devenit Ministrul Sportului în Georgia.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Saburtalo Tbilisi – FCSB

Partida Saburtalo Tbilisi – FCSB se joacă joi, 21 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul „Boris Paichadze Dinamo Arena” din capitala Georgiei, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Conference League. Ea va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Tbilisi, joi, 21 iulie, se anunță o temperatură în jur de 28 de grade, dar cerul va fi mai mult noros, fără a exista un risc sporit de precipitații. La ora jocului, temperatura ar urma să fie în jur de 24-25 de grade, absolut perfectă pentru luna iulie și permite desfășurarea în bune condiții a meciului.

ADVERTISEMENT

Arbitrul desemnat de UEFA este norvegianul de 37 de ani Kai Erik Steen, care nu a mai condus nicio altă partidă a vreunei echipe românești, consultant financiar în viața personală.

Dennis Haruț poate lăsa locul estonianului Tamm sau lui Bouhenna

Rezultatul primului meci oficial al FCSB din stagiunea 2022-2023, 1-1 pe Arena Națională cu nou promovata U Cluj, l-a înfuriat rău pe patronul Gigi Becali, care a anunțat că intenționează să renunțe la club, dar până atunci a ordonat scoaterea din formula de start a jucătorilor care i s-au părut că au dezamăgit.

ADVERTISEMENT

În această postură se află în primul rând fundașul central Dennis Haruț, considerat de Becali drept principalul vinovat la golul clujean și care a mai greșit și în alte faze. Drept urmare, este foarte probabil ca la Tbilisi, lângă camerunezul Dawa să debuteze estonianul Joonas Tamm, 1,93 m înălțime, deși ar mai fi avut nevoie de câteva zile de pregătire.

Altă modificare preconizată ar fi Achim fundaș dreapta în locul lui Vali Crețu. pentru că Ovidiu Popescu va juca pe stânga, unde Radunovic e în continuare indisponibil. Atacantul Dumiter va lipsi trei luni.

Echipele probabile la Saburtalo Tbilisi – FCSB

  • Saburtalo: Megrelișvili – Goholeișvili, Ciaduneli, Kakubava, Nonikașvili, Jinjolava – Tabatadze, Mioc, Goșteliani, Guliașvili – Siharulidze. Antrenor: Lasha Nozadze
  • FCSB: Târnovanu – Achim, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Toni Petrea

Cote la pariuri la jocul Saburtalo Tbilisi – FCSB

FCSB este favorita bookmakerilor la acest joc, o cotă de 1,65 la victorie, față de 5,35 cât au primit georgienii. Un gol marcat de aceștia are valoare 1,75. Saburtalo a pierdut acasă în primul tur cu albanezii de la Tirana, dar au refăcut diferența în deplasare și apoi au obținut calificarea în urma loviturilor de departajare.

FCSB vine după un rezultat de coșmar înregistrat sezonul trecut în turul preliminar al Conference League, fiind eliminată după lovituri de departajare de modesta echipă kazahă Șahtior Karagandî, 1-0 pentru FCSB la București, 1-2 la Erevan, s-a jucat pe teren neutru, gol primit în minutul 91. La lovituri de departajare, a ratat doar Moruțan, suficient pentru eliminarea bucureștenilor.

ADVERTISEMENT