Sport

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sorescu! Alex Chipciu are oferta pe masă să se întoarcă la FCSB! Exclusiv

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Deian Sorescu. Alex Chipciu are pe masă oferta pentru a reveni în lotul celor de la FCSB.
30.05.2023 | 17:12
Gigi Becali ia gasit inlocuitor lui Sorescu Alex Chipciu are oferta pe masa sa se intoarca la FCSB Exclusiv
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Deian Sorescu la FCSB. Alex Chipciu are oferta pe masă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat lista neagră cu jucătorii care nu vor continua în vară la FCSB după ratarea unui nou titlu. Deian Sorescu, fundașul împrumutat în iarnă de la Rakow, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, va părăsi gruparea roș-albastră, însă Gigi Becali i-a găsit înlocuitor în timp record.

Alex Chipciu, la FCSB?! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Deian Sorescu

Deian Sorescu a fost mega-transferul celor de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul care mai are contract până în 2025 cu Rakow se va alătura roș-albaștrilor sub formă de împrumut, cu opțiunea unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Totuși, ratarea titlului l-a determinat pe Gigi Becali să nu ia în calcul activarea clauzei, iar patronul de la FCSB a anunțat că Deian Sorescu nu va continua alături de echipa lui Elias Charalambous din vară. „Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo. Sorescu e clar că nu e fundaș.

El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, declara Gigi Becali, la FANATK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ratarea titlului.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu, înlocuitorul lui Deian Sorescu. Are oferta pe masă pentru o revenire la FCSB

Totuși, Gigi Becali are în plan să renunțe definitiv la Deian Sorescu, iar patronul FCSB s-a gândit deja la alternativă. Din informațiile FANATIK, Alex Chipciu are ofertă pe masă de la FCSB pentru a se alătura roș-albaștrilor din această vară.

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor în perioada 2012-2016 va rămâne liber de contract după despărțirea de ”U” Cluj. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a lăsat de înțeles că nu va continua în lotul „șepcilor roșii” după ce a pierdut dramatic finala Cupei României Betano la penalty-uri cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Alexandru Chipciu este încântat de propunerea celor de la FCSB, însă jucătorul se află în vacanță și a transmis că are nevoie de o zi, două timp de gândire. În cazul în care va accepta oferta celor de la FCSB, Alexandru Chipciu va juca pe postul de fundaș dreapta, chiar în locul lăsat liber de plecarea lui Deian Sorescu.

De asemenea, liderii de galerie ai FCSB-ului au luat și ei legătura cu Alexandru Chipciu, încercând să-l convingă să revină „acasă”. Polivalentul mijlocaș pare tentat să accepte oferta roș-albaștrilor, mai ales că și Vlad Chiricheș este tot mai aproape de un transfer în lotul echipei finanțate de Gigi Becali. Interesul FCSB-ului pentru fundașul lui Cremonese a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care revenirea lui Alexandru Chipciu la FCSB este plauzibilă se referă la plecarea lui Deian Sorescu. Gigi Becali nu este dispus să achite suma de aproape 1 milion de euro pentru a-l transfera definitiv pe fostul fotbalist al lui Dinamo de la Rakow.

Alex Chipciu a adunat 169 de partide, a înscris 34 de goluri și a oferit 38 de pase decisive la FCSB în perioada 2012-2016. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani are și opțiunea de a continua la „șepcile roșii”, dacă va accepta prelungirea contractului cu ”U” Cluj.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT