Sport

Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Malcom Edjouma: „Întrebați-l pe Șucu dacă dă”. Patronul anunță trei transferuri la FCSB

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Malcom Edjouma pentru un transfer. Patronul anunță trei noi sosiri la FCSB în perioada următoare.
20.06.2023 | 12:55
Gigi Becali ia stabilit un nou pret lui Malcom Edjouma Intrebatil pe Sucu daca da Patronul anunta trei transferuri la FCSB
Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Malcom Edjouma. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a anunțat că este pregătit de o nouă provocare, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul celor de la Rapid pentru mijlocașul de la FCSB. Gigi Becali i-a schimbat prețul fotbalistului francez în urma declarațiilor făcute de jucător.

Gigi Becali i-a stabilit un nou preț lui Malcom Edjouma: „Dă Rapid un milion pe el?”

Gigi Becali a povestit în exclusivitate pentru FANATIK discuția pe care a avut-o cu Dan Şucu pentru transferul lui Edjouma. Patronul vicecampioanei României era dispus în urmă cu aproape două săptămâni să-l cedeze pe mijlocașul francez la Rapid în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

După declarațiile lui Malcom Edjouma, Gigi Becali a revenit asupra prețului și a mărturisit că jucătorul din Hexagon poate pleca de la FCSB pentru o ofertă de un milion de euro. „Ce să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul?

Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau. Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion. Ce, îl dau ca pe Oaidă și pe Cristea?”, a declarat Gigi Becali. Răzvan Oaidă și Iulian Cristea, rămași liberi de contract după despărțirea de FCSB, s-au transferat la Rapid, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță trei transferuri la FCSB: „Mai aducem un fundaș central, un mijlocaș și un atacant!”

Perioada de mercato de la FCSB nu s-a încheiat odată cu transferurile lui Alexandru Băluță și Siyabonga Ngezana. Patronul roș-albaștrilor are de gând să achiziționeze un fundaș central, un mijlocaș și un atacant.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că în centrul defensivei roș-albastre, Gigi Becali are de gând să-l aducă pe Stjepan Radeljic, ofertat și de Dinamo Zagreb. Totodată, finanțatorul vicecampioanei a precizat că a purtat discuții cu Bogdan Vătăjelu pentru un transfer la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fundașul a rămas liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova, anunțată în exclusivitate de FANATIK. „Să vedem azi, mâine. Vor mai veni doi-trei jucători. O să mai aducem un fundaș central 100%, asta sigur! Și un mijlocaș, și un atacant.

Încă trei o să mai aducem, poate patru. Vătăjelu am înțeles că a semnat în Arabia, nu știu. A fost o discuție pentru el, dar a plecat, a semnat”, a spus Gigi Becali. Nu mai puțin de 8 fotbaliști au plecat în această vară din lotul lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii, FCSB s-a reunit la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală. Pe 27 iunie, roș-albaștrii vor pleca într-un cantonament în Olanda. La reunire au fost prezenți 21 de jucători ai vicecampioanei.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT