Sport

Gigi Becali i-a trimis antrenor lui Iftime la Botoșani. „Să fie afro-american”

Gigi Becali a glumit cu Valeriu Iftime şi l-a sfătuit să îşi pună antrenor din Africa din moment ce FC Botoşani are deja şase-şapte jucători de culoare pe teren la fiecare meci.
26.09.2023 | 16:00
Gigi Becali ia trimis antrenor lui Iftime la Botosani Sa fie afroamerican
Gigi Becali i-a trimis antrenor lui Iftime la Botoșani. „Să fie afro-american”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali trimite o echipă de impresari coordonată de Florin Vulturar în Africa de Sud şi Brazilia în căutarea de noi talente. Patronul FCSB speră să găsească “perle neşlefuite” pe care să le poată aduce la echipă la preţuri accesibile.

Gigi Becali i-a trimis antrenor lui Iftime la Botoșani: “«Ia un antrenor afro-american, de culoare!»”

Bun prieten cu Valeriu Iftime, Gigi Becali i-a spus mai în glumă mai în serios finanţatorului de la FC Botoşani să îşi pună un antrenor din Africa de Sud, din moment ce moldovenii au mai mulţi jucători de culoare:

ADVERTISEMENT

“O să vedem când pleacă Vulturar. Vreau să aducă mai mulţi fotbalişti din Africa de Sud, să facem şi noi cum e la Botoşani. Şapte pe teren. I-am scris lui Iftime. I-am dat şi un sfat ca un frate mai mic, că e prietenul meu.

«Ia un antrenor afro-american, de culoare! Dacă tot ai şapte pe teren.» (râde). Ce să mai? El este mai mare manager. Dă indicaţii din tribune. Dar uite că Moruţan… Galatasaray l-a luat, l-a băgat două meciuri în calificări. 

ADVERTISEMENT

S-au calificat în grupe, le-am trimis scrisoare. Trebuie să dea un milion de euro, avea clauză, doar pentru câteva minute”, a spus Gigi Becali la o conferinţă de presă de la Palat.

Vulturar a vorbit despre “expediţia” în Africa: “În România nu mai apare nimic!”

Florin Vulturar a povestit la FANATIK SUPERLIGA motivele pentru care va pleca în căutare de fotbalişti pe alte continente, precizând că pe piaţa din România nu mai vin din spate copii talentaţi:

ADVERTISEMENT

„În primul rând, e o problemă mare la noi în România. Nu mai apare nimic, nu mai vin din spate copii talentați. Mie mi-a plăcut să caut copii, să găsim aici, dar nu mai vin, ce să facem, să așteptăm să se nască?

Trebuie să căutăm. Toate țările de pe lângă noi au schimbat strategia. Nu mai putem să așteptăm să apară un copil și pe ăla să cerem milioane. Câți jucători români confirmă în străinătate? Puțini”, a spus Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații săi te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

Gigi Becali i-a găsit antrenor lui Iftime la Botoşani

ADVERTISEMENT