Sport

Gigi Becali îl ceartă pe Dică pentru declaraţiile despre plecarea de la FCSB: “Nu înțeleg de unde a scos aşa ceva?”

Gigi Becali l-a certat pe Nicolae Dică pentru declaraţiile prin care lasă de înţeles că se teme pentru postul său la FCSB. Patronul a spus că nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică.
01.09.2022 | 11:10
Gigi Becali il cearta pe Dica pentru declaratiile despre plecarea de la FCSB Nu inteleg de unde a scos asa ceva
Nicolae Dică, pe banca tehnică de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva Farului Constanţa şi este abia pe locul 13 în SuperLiga. Roş-albaştrii au o singură victorie în campionat, 3-2 cu Chindia, iar antrenorul Nicolae Dică a vorbit pentru prima dată despre plecare, după înfrângerea de la Ovidiu.

Gigi Becali îl ceartă pe Dică pentru declaraţiile despre plecarea de la FCSB: “Nu înțeleg de ce a zis că dacă rămâne”

Gigi Becali s-a supărat pe antrenorul său pentru acele declaraţii, spunând că nu se pune problema să plece Nicolae Dică de la echipă, în condiţiile în care echipa s-a calificat în grupele Conference League:

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să vorbesc prostii. Nu înțeleg de ce a zis că dacă rămâne. Am câștigat opt milioane cu el. De unde a scos-o Dică? Și poate să fie și nouă milioane. Edjouma zice că nu simte bine, ca să joace cu ăia.

Am speranțe că mă calific. Eu sunt Steaua. Va fi extraordinar acolo, vom avea o galerie foarte mare. Sunt mulți români. Băi, Meme, băi, Dică ia verificați-l șase luni, să văd dacă mânuiești bine maneta. Noi avem acolo mulți mijlocași. Nu ne interesează la ora asta Bauza.

ADVERTISEMENT

I-am spus lui Dică și data trecută. Rezultatul e mincinos. I-am spus să stea liniștit. 70% posesie la noi. Am luat un gol care nu era gol, a făcut și Dawa 11 metri. E adevărat că nici noi nu am jucat extraordinar. Nu poți câștiga doar cu Coman, Compagno și Cordea”, a spus patronul FCSB la Pro Arena.

“Dacă voi rămâne în continuare la echipă, o să adopt o altă strategie. Se pare că ceea ce îmi doresc eu, nu se poate realiza”

După meciul de la Ovidiu cu Farul, Nicolae Dică a spus că va schimba sistemul dacă va mai rămâne antrenorul echipei:

ADVERTISEMENT

“Le-am spus şi la vestiar că această echipă a jucat în Champions League. Conference League e aşa… am câştigat nişte bani. Obiectivul nostru este să câştigăm titlul şi să jucăm în Champions League. Poate nu ştiu la ce echipă au venit.

Mă îngrijorează golurile primite. Dacă voi rămâne în continuare la echipă, o să adopt o altă strategie. Se pare că ceea ce îmi doresc eu, nu se poate realiza.

ADVERTISEMENT

M-am referit că dacă voi fi în continuare antrenorul echipei în viitor. Ceea ce vreau eu, văd că e foarte greu de realizat. Este foarte mult de explicat”, a spus Nicolae Dică după meciul cu Farul.

FCSB nu va juca în weekend, după ce meciul cu CFR Cluj a fost amânat. Joia viitoare, de la ora 22:00, roş-albaştrii vor evolua la Londra, pe terenul lui West Ham United, în primul meci din grupele Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT