Sport

Gigi Becali îl face praf pe Vasile Dîncu în scandalul închirierii arenei Steaua: “Măi sociologule, filosofule, dacă stadionul este al poporului fă un referendum dacă are FCSB voie să joace!”

Gigi Becali a reacţionat după ce Vasile Dîncu a transmis un mesaj confuz referitor la folosirea stadionului Steaua. Patronul FCSB l-a făcut praf pe Ministrul Apărării.
29.04.2022 | 16:44
Gigi Becali il face praf pe Vasile Dincu in scandalul inchirierii arenei Steaua Mai sociologule filosofule daca stadionul este al poporului fa un referendum daca are FCSB voie sa joace
Vasile Dâncu și Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu a reacţionat în controversa închirierii stadionului “Steaua” de către cei de la FCSB. Ministrul Apărării a spus că stadionul este al poporului român, evitând un răspuns clar dacă roş-albaştrii vor avea voie să joace pe noua arenă într-un eventual meci decisiv pentru titlu cu CFR Cluj.

Gigi Becali îl face praf pe Vasile Dîncu după declaraţiile privind închirierea stadionului Steaua

Gigi Becali a luat foc după discursul confuz al lui Vasile Dîncu, spunând că dacă stadionul este al poporului să facă un referendum dacă are voie FCSB să joace sau nu pe arena care a costat 100.000.000 de euro:

ADVERTISEMENT

Să vedem dacă va fi nevoie după meciul cu Craiova. Este stadionul poporului, iar poporul este al lui Dîncu. Stadionul cu tot cu popor este al lui Dîncu. El al lui. El a născut poporul și stadionul (râde). 

Îți dai seama, el, marele filosof, sociolog, e echipa poporului. Unde ai văzut o echipă care să fie a poporului? E echipa comunității, plătesc oamenii bani? Măi, Dîncule, sociologule, filosofule, dacă stadionul este al poporului fă un referendum dacă are FCSB are voie să joace sau nu. 

ADVERTISEMENT

“Poporul vrea să se respecte legea, să joace FCSB acolo, Dîncule! Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față”

El a formulat răspunsul. A spus că e stadionul poporului și echipa poporului. Poporul vrea să se respecte legea, să joace FCSB acolo, Dîncule! Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față. Și-a arătat duplicitatea.

Ce putere mai ai tu, Dîncule? Eu îl admiram așa, dar când am văzut că și ăsta vorbește perversități. Dacă tu ești un om deștept, că am auzit că e milionar… Când echipa aia a fost preluată de la Armată, când au semnat toți generalii, nu a dat-o poporul? 

ADVERTISEMENT

Cum adică echipa poporului pe care nu o vrea poporul? Adică FCSB, care are 5 milioane de fani, nu o vrea poporul, dar CSA, cu 2000 de fani, e a poporului. Ei nu trimit răspunsuri, că ei sunt comuniști, nu au scăpat”, a spus Gigi Becali la Digisport.

“Poporul vrea să se respecte legea, să joace FCSB acolo, Dîncule! Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față”

Tirul patronului FCSB nu s-a oprit aici şi a ameninţat că va recupera marca Steaua, iar la rândul lui va cere despăgubiri de la Clubul Sportiv al Armatei:

ADVERTISEMENT

“Băsescu era mai pragmatic, cum era el. În schimb, comuniştii o să dea un răspuns în care copiază legea. Dar legea aia ţi-ar da dreptate ţie, lui Becali. Dar nu îţi dă, doar să respecţi legea. Poporul vrea să se respecte legea, să joace FCSB acolo, Dîncule! Mie îmi plăcea de el, dar acum și-a dat arama pe față

O să spună judecătorul că e nebun. Acel litigiu este suspendat. Ei aveau şapte mărci. Din şapte mărci am anulat patru, la judecătorie. Mai au încă trei mărci, pe care le voi anula şi pe alea. O să fie CSA Ghimpaţi. Pentru că nu vor mai avea Steaua. O să le anulez pe toate, conform legii.

“Câtă nebunie în ţara asta. Ce să faci atât de mare mizerie, balamuc?”

Cer după aia revizuirea şi daune de 4-5 milioane de euro pe care le voi demonstra prin expertiză. O să vin cu acte. Ei spun 36 de milioane că aşa vrea Talpan. A venit şi Dîncu de la Cluj la Bucureşti. Bă, aici e Bucureştiul, Dîncule. Stai mai bine la Cluj, că acolo ai putere.

Câtă nebunie în ţara asta. Ce să faci atât de mare mizerie, balamuc? Stadion făcut unde se poate juca doar rugby? Stadion de 100 de milioane unde joacă echipa amatoare? Credeam că se va rezolva cu Dîncu, că el este băiat deştept. Dar este fricos. Dîncu să mă ierte, dar trebuia să îi dau un răspuns, să îl trezesc”, a spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 4,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT