Sport

Gigi Becali îl trece pe bancă pe Compagno după Hermannstadt – FCSB 0-1! „Nu e timp de așteptare”. Ce a spus despre debutul lui Sorescu: „Nu mi-a plăcut”

Gigi Becali a luat prima decizie după meciul de debut al anului pentru FCSB. Finanțatorul din Pipera a vorbit despre primul meci al lui Deian Sorescu în tricoul vicecampioanei.
24.01.2023 | 15:40
Gigi Becali il trece pe banca pe Compagno dupa Hermannstadt  FCSB 01 Nu e timp de asteptare Ce a spus despre debutul lui Sorescu Nu mia placut
Gigi Becali îl trece pe bancă pe Andrea Compagno după meciul bun făcut de Omrani cu Hermannstadt. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat în prima etapă oficială din 2023 și a revenit pe locul trei, poziție pe care a ocupat-o la finalul anului trecut. Gigi Becali a oferit prima reacție după disputa FCSB – Hermannstadt, scor 1-0, dezvăluind că a fost plăcut surprins de Omrani. Finanțatorul a precizat că atacantul adus în toamna anului trecut merită să joace titular.

Gigi Becali îl trece pe bancă pe Andrea Compagno: „Normal că o să joace Omrani acum”

Billel Omrani a fost eroul FCSB-ului pe terenul celor de la Hermannstadt. Intrat în repriza secundă, fostul atacant al CFR-ului a marcat după o pasă venită de la Florinel Coman. Gigi Becali a remarcat prestația fotbalistului în vârstă de 29 ani și a dezvăluit că trebuie să joace titular.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei a vorbit despre concurența de la FCSB. Andrei Cordea, care este curtat de Augsburg, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, va reveni în primul 11, în locul lui Miculescu, titular în meciul cu sibienii.

„Alții spun că nu știu ce, că abia am câștigat. Eu, dacă mingea e la mine, nu sunt supărat. Și dacă fac egal, nu mă supăr, dacă mingea e la mine. Am avutposesia tot meciul, n-am nicio treabă! N-am avut nicio emoție.

ADVERTISEMENT

Omrani, nu e normal? Trebuia să joace! Și-a revenit, sunt mulțumit. Normal că o să joace el acum. A jucat Miculescu, o să joace Cordea în următorul meci, depinde. La Steaua (n.r. – FCSB), intri și trebuie să joci. Nu e timp de așteptare. Trebuie să demonstreze. E bine că e concurență. Văd că și Florinel Coman și-a mai revenit”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali nu a fost impresionat de jocul lui Deian Sorescu la debut: „Nu mi-a plăcut”

Deian Sorescu s-a transferat la FCSB în actuala perioadă de mercato, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul fotbalist al celor de la Dinamo a debutat oficial pentru roș-albaștrii în meciul cu Hermannstadt, când a fost schimbat după o repriză.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a fost mulțumit de prestația fotbalistului împrumutat până în vară de la Rakow, însă este răbdător. „Deocamdată nu mi-a plăcut Deian Sorescu, era altfel de jucător, dar probabil îi trebuie și lui acomodare, nu? Îl așteptăm să se acomodeze, normal”, a mai spus Gigi Becali.

În etapa viitoare, FCSB va juca pe teren propriu cu Farul, duminică, 29 ianuarie, ora 19:00, iar roș-albaștrii au pus deja biletele în vânzare. Formația lui Gică Hagi vine după o înfrângere dureroasă, scor 0-3 cu CFR Cluj pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, încântat de ascensiunea FCSB-ului în SuperLiga: „E mare lucru, nu?

FCSB se află la o distanță de șase puncte de noul lider CFR Cluj. Gigi Becali a amintit de ascensiunea treptată a FCSB-ului și a precizat că formația antrenată de Mihai Pintilii se va bate la titlu cu echipa lui Dan Petrescu. „Noi aveam 21 de puncte de primul loc, acum avem doar patru, e mare lucru, nu? Acum, din punct de vedere valoric eu zic că avem cel mai valoros lot și CFR are un lot foarte puternic, cu ei cred că ne vom bate.

Nu vreau să subestimez pe nimeni, așa cred eu. Eu vă spun punctul meu de vedere, dacă mingea e la mine, eu nu sunt supărat. Și dacă fac egal, eu nu mă supăr. Și dacă fac 1-1 sau 0-0, nu mă supăr, dacă mingea e la mine, nu am nicio treabă.

Mingea a fost la mine? Nu am nicio treabă, posesie, dacă mingea a fost doar la mine tot meciul, dacă nu am avut nicio emoție?”, a încheiat Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1x” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT